Orange testează internetul 4G+ la 375 Mbps

Orange testează internetul 4G la 375 Mbps

În tentativa de a amplifica vânzarea noilor telefoane Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge, Orange România a anunţat că le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps, prin rețeaua sa 4G+.

Noile viteze 4G+ sunt accesibile prin terminalele Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 edge şi pot fi testate de clienţi în Orange shop din Piața Victoriei din București și în smart shop-urile din Băneasa, Cluj-Napoca și Iași.

Rețeaua 4G+ a Orange România este prezentă în 13 orașe din țară, unde oferă viteze de până la 300 Mbps. În cadrul sesiunii de demonstrații, Orange își mărește vitezele 4G+ de la 300 până la 375 Mbps în magazinele menționate, folosind capabilitățile sporite ale rețelei obținute în urma procesului continuu de extindere şi modernizare, precum şi prin utilizarea optimă a spectrului radio achiziționat în urma licitaţiei din 2012.

Acesta îi permite să îmbine 3 benzi de frecvență prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), față de 2 benzi de frecvență utilizate pentru a oferi până acum viteze de până la 300 Mbps.

Noile viteze pentru internet mobil completează portofoliul de realizări aduse de Orange în zona 4G, precum cea mai extinsă rețea 4G din România, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+.