Secretul SS din spatele Youtube-ului

Data: 7/09/2017 | Autor: .

Secretul SS din spatele Youtube-ului

Ai văzut pe Youtube un clip video care ţi-a plăcut şi vrei să îl descarci în telefon, tabletă sau calculator pentru a-l vedea mai târziu, când nu eşti online? Ai la dispoziţie mai multe variante, de la programe software specializate, precum Ummy, care captează imaginea şi sunetul, la tot felul de aplicaţii dedicate, cele mai multe plătite sau pline de publicitate. GadgetReport.ro îţi prezintă însă cea mai simplă metodă, care nu presupune descărcarea niciunui program.

Nu trebuie decât să deschizi clipul care te interesează şi să introduci în adresa respectivă literele „ss”.

Ca sa intelegi mai bine, atunci când ai găsit clipul video, în cazul nostru piesa Wildest Dreams a cântăreţei Taylor Swift, intra pe linkul de pe youtube şi completează-l cu SS după modelul de mai jos:

https://www.ssyoutube.com/watch?v=IdneKLhsWOQ

Vei fi direcţionat către savefrom.net şi o să vezi un buton verde pe care scrie download. Setează rezoluţia la care vrei să salvezi clipul video şi descarcă-l.

Dacă vrei să descarci doar variantele audio ale clipurilor de pe youtube, inlocuieste “youtube” cu “listentoyoutube”. Pasii sunt aceiasi ca la trucul de mai sus.

Daca vrei sa vezi clipul video  la nesfarsit, in modul repeat, inlocuieste “youtube” cu “listenonrepeat”. Pentru a pune un clip pe pauza tasteaza K, iar daca vrei sa mergi inainte sau inapoi 10 secunde, apasa J respectiv L.

Pentru ca site-ul sa nu iti mai afiseze publicitate, scrie in loc de youtube “youtubeskip”. Iar daca vrei sa transformi clipul video intr-un gif, inlocuieste “youtube” cu “gifyoutube”.