Orange TV Go. Cum arata noile pachete de programe TV pentru telefon si tableta

Data: 16/04/2014 | Autor: .

orange tv goOrange a lansat trei noi pachete de programe pentru clienţii care doresc să urmărească programele de televiziune pe telefon, tableta si laptop. Local HD Go, World HD Go şi Universe HD Go conţin o ofertă de canale similară cu a abonamentelor pentru televiziune prin satelitLocal HDWorld HD şi Universe HD.

Noile opţiuni le aduc clienţilor până la 73 de canale TV transmise live, precum şi 1 GB trafic de internet pentru navigare şi streaming în serviciul Orange TV Go.

Opţiunile sunt disponibile şi în variantele Local HD Go+, World HD Go+şi Universe HD Go+, care oferă în plus acces la filmele, emisiunile, serialele şi canalele live din platformele Voyo şi Antena Play. De exemplu, clienţii care optează pentru Universe HD Go+ pot urmări peste 90 de canale TV chiar şi atunci când se află în mişcare. Clienţii care aleg aceste variante ale opţiunilor beneficiază de 3 GB trafic de internet.

Toate cele şase opţiuni includ, pe lângă canale TV, acces la filmele din noua opţiune Movie Go Unlimited1. Aceasta oferă 100 de filme de toate genurile distribuite de Media Pro şi Film Box şi Disney Movies on Demand. Acesta este un catalog de filme cu tematică de familie Disney, care dă acces la filmele de desene animate clasice, precum şi la alte filme Disney.Tot de astăzi, clienţii care au unul dintre abonamentele pentru televiziune prin satelit Local HD+World HD+ sau Universe HD+ pot urmări pe dispozitivele mobile filmele incluse în Movie Go Unlimited.

Clienţii care doresc să vizioneze doar conţinutul platformelor Voyo şi Antena Play pot activa opţiunile dedicate, care beneficiază de 1 GB trafic de internet.

Toate opţiunile pentru Orange TV Go se pot activa prin sms la 321, apel la 411 sau 499 sau la Orange shop sau Orange store.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV se gasesc pe http://www.orange.ro/tv/ .

orange tv go-gadgetreport