Orange TV se lanseaza astazi cu abonamente care incep de la 5 euro

Data: 12/06/2013 | Autor: .

orangetv

Orange intra pe piata de TV prin satelit si va incepe sa vanda oficial de miercuri servicii disponibile la tarife care variaza intre 5 si 12 euro pe luna, in functie de numarul de posturi TV incluse.

Clientii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca. Acestea ofera acces la canale romanesti si internationale, precum si la canale de interes general, de stiri, muzica, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, relateaza Business24

Disponibil pe televizor si computer, prin satelit si prin internet, iar in curand pe smartphone si tableta, serviciul Orange TV ofera acces la peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi in premiera pe piata in format HD.

Intre acestea se numara televiziunile operate de Pro TV S.A., televiziuni romanesti precum Realitatea TV, Romania TV, Trinitas TV, National TV, National 24 Plus, Look TV, Transilvania Live, Taraf TV, Etno TV, B1 TV,Prima Tv, Kiss TV, Kanal D, televiziunile operate de Societatea Romana de Televiziune (inclusiv TVR HD), posturile trustului Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Gsp TV), posturi din portofoliul Discovery (Discovery, Discovery HD Showcase, TLC, Discovery Science, ID Investigation Discovery, ID Investigation Discovery, Animal Planet HD), posturi din portofoliul Chello Central Europe (MGM, TV Paprika, Sport 1, Megamax, Outdoor HD etc.), National Geographic, National Geographic Wild HD, Style, E! Entertainment, Style, Sundance Channel, Film Box, The Museum Channel, PV TV HD, Fashion One HD, Viasat Explorer, Viasat History HD, BBC World News, BBC World News, BBC Knowledge si BBC Entertainment, Comedy Central, Eurosport, Eurosport 2, History HD, Travel Channel HD, Mezzo, Mezzo live HD, France 24, euronews, Dorcel XXX HD, Hustler HD/3D.

Primul pachet disponibil – denumit Local HD – cu un tarif de 5 euro (TVA inclus) pe luna, include 36 de posturi TV – toate romanesti, dintre care 6 sunt in format HD. Al doilea pachet – World HD – include 65 de posturi TV, dintre care 19 in format HD, si are un cost de 8 euro pe luna. Al treilea pachet – Universe HD – include 95 de posturi TV, dintre care 37 in format HD – cu un cost de 12 euro pe luna.

Pentru abonatii Orange la telefonie mobila cu un singur sim pachetele TV costa 4 euro, 6,4 euro, sau 9,6 euro. Abonatii Orange cu doua simuri sau mai multe vor plati pentru pachetele TV 3,5 euro, 5,6 euro sau 8,4 euro.

In mod suplimentar, clientii pot achizitiona cu 2,5 euro pe luna optiunea SuperNights HD, care include 5 posturi TV cu continut pentru adulti, toate in format HD. Pachetul SuperNights HD nu este oferit la pret redus pentru abonatii Orange.

Abonamentele pot fi incheiate pe maxim 2 ani

Abonamentele pot fi incheiate pe o perioada de 12 luni sau 24 de luni. Instalarea serviciului Orange TV este oferita contra unei taxe unice de 20 euro, la care se adauga inca 20 euro pentru activare.

In schimb, abonatii Orange beneficiaza de o oferta promotionala in careinstalarea si activarea serviciului Orange TV este asigurata gratuit. Odata instalat, serviciul Orange TV poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care doua pot functiona in acelasi timp. Chiria pentru un echipament HD este de 3 euro pe luna, respectiv 2.5 euro pentru al doilea echipament.

In plus, cei care aleg sa incheie un contract pentru serviciul Orange TV in perioada 12 iunie – 15 iulie vor primi un voucher in valoare de 200 Lei pe care il pot folosi la achizitionarea unui televizor Samsung Full HD din oferta magazinelor Altex si Media Galaxy.

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, pozitionat pe orbita Pamantului la 31,5o E, coordonate care asigura cel mai puternic semnal la nivelul intregii tari, dupa cum se precizeza intr-un comunicat de presa al operatorului.