P2 AllDro, un nou smartphone dual sim de la Allview

Data: 9/01/2012 | Autor: .

Allview a anuntat luni lansarea unui nou smartphone Dual SIM – P2 AllDro. Al doilea telefon din gama de produse DroSeries, ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5 si costa 749 lei.

 

 Telefonul vine cu un ecran  multitouch capacitiv de 3,5”, camera foto principala de 5 MP si sistem de navigare GPS. P2 AllDro se conecteaza la internet prin conexiunea Wi-Fi sau 3G.

Noul telefon este capabil sa realizeze streaming video direct in paginile web si acceseaza email-ului, retelele sociale si alte aplicatii din interfata sa personalizata. De asemenea, prin functia Hotspot aparatul se transforma intr-un router 3G care permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteza – HSPDA.

P2 AllDro are o camera principala de 5 MP care surpinde toate detaliile unei fotografii prin functiile speciale: autofocus, panoramic, detectia fetei si smile shot. Mai mult, camera inregistreaza video la o rezolutie de 480p si 30fps si faciliteaza realizarea apelurilor video in cele mai bune conditii.

In completarea functiilor de mai sus, smartphone-ul are trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore. In AllNews pot fi consultate cele mai noi stiri din toate domeniile de interes, in AplyStore se pot descarca aplicatii si jocuri gratuite iar in Selfcare se gasesc informatii utile in configurarea si utilizarea telefonului.

 P2 AllDro poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 749 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.