Panasonic 900. O nouă serie de aparate de ras cu 5 lame

Data: 1/04/2022 | Autor: .

Panasonic lansează noua serie Panasonic 900 de aparate de ras cu 5 lame. Cele 5 lame din oțel inoxidabil includ o lamă groasă care taie cu până la 50% mai mult păr într-o singură trecere în comparație cu modelul precedent de aparat de ras cu 5 lame de la Panasonic.

Seria Panasonic 900 vine în două configurații diferite, ES-LV9U care include și o stație dedicată de curățare și încărcare și ES-LV6U care include doar aparatul de ras propriu zis.

Seria Panasonic 900 combină 5 lame avansate din oțel inoxidabil japonez pentru a asigura bărbierit mai eficient la fiecare mișcare. În contextul schimbării obiceiurilor de îngrijire generate de dezvoltarea sistemului de lucru la distanță, aparatul de ras cu 5 lame de la Panasonic nu are nicio problemă să abordeze chiar și cel mai dificil și mai rigid păr sau zonele greu accesibile, cum ar fi bărbia și gâtul, cu lame care sunt concepute pentru a rade barba dintr-o singură mișcare.

Toate cele 5 lame sunt prelucrate din același oțel inoxidabil de cea mai bună calitate folosit pentru fabricarea săbiilor japoneze și sunt nano-ascuțite la doar 30 de grade, creând un unghi care menține lamele aproape de rădăcina părului. Aceste lame din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, extraordinar de durabile, ceea ce înseamnă că aparatele de ras Panasonic sunt proiectate pentru ani de bărbierit delicat. În plus, lamele fiecărui aparat de ras sunt inspectate de tehnicieni de înaltă calificare, după verificarea cu dispozitive de inspecție de precizie de top, asigurând cea mai înaltă calitate.

Noua Serie 900 are, de asemenea, un aparat de tuns pop-up care permite tăierea înainte de bărbierit și îngrijirea detaliată.

Bărbierit curat și delicat, posibil datorită motorul liniar ultra-rapid, tehnologiei cu senzor și capului de ras flexibil 20D

Fiecare aparat de ras Panasonic 900 este echipat cu un motor liniar ultra-rapid, avansat, care este capabil de 70.000 de acțiuni transversale pe minut, făcând fiecare trecere a aparatului de bărbierit una eficientă și puternică. Viteza constantă de tăiere minimizează tragerea firelor de păr și iritarea pielii chiar și pe bărbi de 3 zile și funcționează împreună cu tehnologia senzorului Panasonic care măsoară densitatea bărbii de 220 de ori pe secundă și adaptează puterea la densitatea bărbii pentru un bărbierit mai confortabil.

În plus, capul de bărbierit flexibil 20D de la Panasonic funcționează fără probleme pe față, mișcându-se în 20 de direcții independente, adaptându-se la conturul feței. Acest lucru reduce numărul de mișcări, minimizând în același timp presiunea și iritarea pielii, oferind o experiență de bărbierit cu adevărat eficientă și plăcută.

Seria 900 a fost dezvoltată pentru a oferi eficiență avansată

Atât varianta pentru bărbierit umed, cât și pentru bărbierit uscat sunt disponibile pentru utilizare chiar și sub duș, iar opțiunea de încărcare rapidă de 3 minute oferă un bărbierit complet cu utilizare uscată, ceea ce înseamnă că nu veți fi prins nepregătit și nici planurile voastre nu vor fi năruite în ultimul moment de o baterie consumată. Cu toate acestea, având în vedere că bateria Litiu-ion acceptă până la 50 de minute de utilizare fără fir la încărcare completă, opțiunea de încărcare de 3 minute trebuie folosită doar ca ultimă soluție.

Afișajul LED în 5 trepte arată dintr-o privire starea bateriei și starea de funcționare, iar designul ergonomic cu un suport de susținere pentru locul în care degetul mare se sprijină în mod natural asigură ușurința în utilizare chiar și la duș.

Versiunea ES-LV9U este livrată cu o stație compactă de autocurățare și încărcare care curăță și încarcă automat aparatul de ras prin apăsarea unui buton. Curățarea temeinică îndepărtează toate resturile de barbă și sebumul, care pot fi dificil de îndepărtat doar cu apă, păstrând lamele ascuțite mai mult timp.