Sony a lansat noul soundbar Sony HT-S400

Data: 5/04/2022 | Autor: .
Sony HT-S400

Sony HT-S400

 Sony a prezentat noul soundbar Sony HT-S400 pe două canale. Gadgetul promite o experiență de audiție puternică, datorită tehnologiei S-Force PRO Front Surround, dar și funcționalități pentru un dialog cât mai clar și o putere de 330W. 

 HT-S400 le permite utilizatorilor să audă sunetul din orice colț al încăperii, datorită compatibilității Dolby® Digital de înaltă calitate, alături de tehnologia Sony S-Force PRO Front Surround dezvoltată pentru consolidarea experienței virtual surround sound. Astfel, utilizatorii sunt transportați direct în mijlocul acțiunii filmelor preferate, datorită sunetului surround cinematografic. Prin utilizarea exclusivă a boxelor frontale, tehnologia unică Sony de procesare a câmpului de sunet digital reproduce virtual această scenă sonoră surround.   

 

Tehnologia Separated Notch Edge 

Difuzoarele frontale includ și o unitate X-Balanced, cu o formă dreptunghiulară unică care maximizează diafragma. Aceasta reduce și deviația driverelor menținând presiunea sunetului, fapt ce oferă claritate vocală sporită și reduce distorsiunile.  

Sony HT-S400

Tehnologia Separated Notch Edge implementată pe difuzoarele X-Balanced îmbunătățește simetria amplitudinii verticale, un aspect esențial pentru claritatea sunetului. Reușește să facă asta prin utilizarea perforațiilor realizate strategic pe margini, care ajută la controlarea stresului din interiorul și din exteriorul marginii diafragmei. Cu aceste două funcționalități, utilizatorii nu vor rata niciun cuvânt în timpul scenelor pline de acțiune ori pe durata unei conversații tensionate.

 

Bass bogat 

Soundbarul vine însoțit de un subwoofer wireless puternic, cu un difuzor mare de 160mm, pentru a oferi bass mai profund, mai bogat. Acest subwoofer wireless amplifică impactul a tot ceea ce utilizatorii privesc și aud, astfel încât pot simți tunetul sau beat-urile profunde ale unui bass.  

Integrare simplă în ecosistemul BRAVIA™  

Conectarea soundbarului HT-S400 la un televizor Sony BRAVIA este rapidă și ușoară. Datorită unei interfețe de utilizare integrate, setările soundbarului apar automat în meniul Quick Settings al televizorului BRAVIA, pentru gestionare ușoară a setărilor de sunet și a volumului folosind telecomanda BRAVIA.  

 Iar pentru a reduce la minimum aglomerația generată de cablurile inestetice, soundbarul HT-S400 a fost construit pentru a primi reda wireless sunetul provenit de la televizoarele Bravia, pentru o conexiune ușoară, fără fir

O experiență de utilizare plăcută și intuitivă  

Soundbarul a fost construit pentru a le oferi utilizatorilor o experiență intuitive, datorită telecomenzii simple care combină un design confortabil, ce se așază frumos în mână, cu o operare facilă. Aceasta oferă și acces ușor la Voice mode, pentru a beneficia de dialoguri mai clare, dar și la Night mode – pentru momentele în care utilizatorii vor să privească la televizor fără să-i trezească pe toți ceilalți membri ai familiei.  

 

Ușurința de utilizare este reflectată și de existența unui display OLED poziționat convenabil pe soundbar, care oferă informații imediate referitoare la starea soundbarului și la funcțiile setate din telecomandă, inclusiv sursa de intrare, volum și setări de sunet.  

 Soundbarul HT-S400 este disponibil începând din luna aprilie 2022 la un preț aproximativ de 1336 lei.