PawTrack. A aparut GPS-ul pentru pisici! (VIDEO)

Data: 26/08/2014 | Autor: .

PawTrack

Un start-up din SUA a lansat pe KickStarter proiectul primului GPS special pentru pisici. Odata instalat la gatul felinei, PawTrack te va ajuta sa stii tot timpul unde se afla.

Celor de la PawTrack le-a venit ideea dupa ce unul dintre ei si-a pierdut pisica si timp de cateva zile a cautat-o prin tot orasul. Abia dupa 10 zile de cautari, a gasit-o speriata, dar teafara.

PawTrack2

Ulterior, au facut un studiu si au descoperit ca, cel putin in SUA, in fiecare an sunt raportate peste 100 de mii de pisici disparute.

Cum americanii detin peste 170 de milioane de caini si pisici, s-au gandit sa dezvolte un accesoriu care sa le aduca macar o parte din cei 58 de miliarde de dolari pe care acestia ii cheltuie anual pe animalele de companie.

Asa a aparut PawTrack, un gadget simplu si inovativ. PawTrack vine sub forma unei zgarde care se pune pe gatul pisicii si care contine un emitator GPS, un modul Wi-Fi si o baterie care le alimenteaza.

PawTrack iti permite sa urmaresti pisica printr-o aplicatie speciala, asa ca vei stii tot timpul unde se afla.

Dupa ce va strange cei 25.000 de dolari necesari productie, gadgetul va intra pe linia de fabricatie. Cine si-l doreste si-l poate rezerva la pretul de 34 de dolari.

Mai multe detalii aflati de aici