PayU pune la bataie premii de 25.000 euro pentru cei care platesc online in august cu carduri VISA

Data: 3/08/2012 | Autor: .

Procesatorul de plati online PayU desfasoara in luna august campania “Dezgheata premiile”, prin care ofera posesorilor de carduri Visa care platesc online pe site-urile partenere oportunitatea de a castiga premii in valoare de peste 25.000 euro.

Cumparatorii care aleg sa plateasca online cu un card Visa in perioada campaniei, in magazinele partenere, vor fi inscrisi automat in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc: 5 notebook-uri, 5 iPad-uri, 5 camere foto subacvatice sau marele premiu, un Fiat 500.

Conform statisticilor PayU, campaniile de promovare a platilor online dedicate cumparatorilor pot genera cresteri de volume pentru magazinele online partenere de pana la 100% si, mai ales, pot aduce clienti noi ce vor reveni ulterior pentru alte cumparaturi. In ultimii 4 ani, numarul clientilor unici care au folosit sistemul PayU pentru a efectua plati online a crescut, in medie, cu 56% de la an la an.

Premiile campaniei “Dezgheata premiile” vor fi acordate prin tragere la sorti posesorilor de card care in perioada 1 – 31 august vor efectua plati online cu un card Visa in magazinele online Cosmote, Paravion Tour, PC Garage, FunDeal, FashionDays.ro, MyTicket, Autovit, StarShinerS, Activare.ro si Asigura.ro.