Razer Customs îți personalizează telefonul cu eroii preferați

Data: 2/09/2019 | Autor: .

Razer a anunțat lansarea Razer Customs, un nou serviciu cu ajutorul căruia utilizatorii pot beneficia de designuri exclusive pentru o serie de carcase compatibile cu cele mai populare telefoane mobile, relatează GadgetReport.ro

În momentul lansării, fanii pot alege din peste 150 de designuri inspirate din cele mai populare jocuri precum Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V sau Monster Hunter, putând să personalizeze fiecare carcasă prin inscripționarea numelui sau a gamertag-ului.

Parteneriatul Razer cu Blizzard, Capcom și Super Evil Megacorp, reprezintă doar primul pas, compania urmând să lanseze noi designuri în fiecare lună. Jucătorii se pot aștepta la noutăți exclusive realizate în colaborare cu alți publisheri importanți, cu echipe de sporturi electronice și streameri populari de pe YouTube și Twitch.

Cu Razer Customs, obținerea carcasei de telefon mult visate este la o distanță de doar câteva clickuri. Utilizatorii pot vizita Razer.com, își aleg modelul telefonului și designul dorit, iar apoi completează opțiunile de personalizare și plasează comanda. Livrările Razer Customs se vor face în mod obișnuit într-o săptămână.

Razer Customs

Razer Customs oferă o gamă largă

O abordare fără compromisuri când vine vorba de stil și de protecția telefonului mobil

Razer Customs va oferi la început carcase compatibile cu următoarele modele de telefoane mobile:

  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone XS
  • iPhone XSM
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10 Plus
  • Google Pixel 2 XL
  • Huawei P10 Plus

Imprimate la rezoluție înaltă folosind cerneluri de cea mai bună calitate, toate carcasele oferite de Razer Customs oferă cele mai fidele reproduceri ale imaginilor alese , în culori vii, pentru a se ridica la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși fani.

Carcasele vor fi disponibile în două variante: Lite și Tough. Carcasele Lite sunt confecționate din material policarbonat rezistent la șocuri, cu o grosime redusă și spații deschise în zona porturilor de conectivitate, fiind concepute să crească foarte puțin dimensiunile telefoanelor. Carcasele de tip Tough beneficiază de un design în două straturi, extriorul carcasei fiind realizat din material policarbonat rezistent la șocuri, în timp ce interiorul beneficiază de o căptușeală TPU pentru a maximiza durabilitatea și protecția oferite.

“Majoritatea jucătorilor își personalizează sistemele de divertisment din casele lor după propriile preferințe. Cu Razer Customs, oferim posibilitatea de a extinde acest obicei,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice de la Razer. “Jucătorii își pot exprima acum iubirea față de jocurile preferate indiferent unde s-ar afla, asigurând în același timp protecția necesară telefonului mobil.”

Extinderea programului cu participarea comunității

Încă de la lansare, serviciul Razer Customs se află în căutarea de noi talente și conținut nou, deschizând platforma întregii comunități de gaming, care poate participa prin trimiterea de design-uri originale. Prin intermediul unui formular online deosebit de simplu, echipele de sporturi electonice , dezvoltatorii independenți de jocuri video și creatorii de conținut pot aplica pentru a face parte din Razer Customs. Astfel, designurile trimise de aceștia vor fi disponibile pentru fanii din întreaga lume.

Carcasele de telefoane mobile reprezintă doar primul pas în activitatea Razer Customs, urmând ca Razer să anunțe planuri și pentru alte dispozitive.

Preț și disponibilitate

Carcasa Lite: prețuri de la 49.99€

Carcasa Tough: prețuri de la 59.99€

Notă: Prețurile nu includ opțiunile de personalizare/text personalizat

Disponibil acum pe Razer.com