Vizită într-un showroom Tesla. Vezi modelele care vor ajunge în România

Data: 29/08/2019 | Autor: .

Tesla Motors a adăugat recent România și alte trei țări din regiune, Polonia, Ungaria și Slovenia, în lista statelor unde clienții își pot configura mașinile și le pot apoi comanda online. Prețurile pentru Model 3, cel mai ieftin automobil al producătorului american, pornesc de la 39.000 euro.

Echipa GadgetReport.ro a filmat, recent, toate cele trei  modele Tesla disponibile pe piață, Model X, Model 3 și Model S în cadrul unui showroom Tesla din New York. Filmarea  a fost realizată cu Samsung Galaxy Note10Plus, cel mai bun telefon lansat în 2019.

Telefonul l-am testat în cadrul programului Orange Smartphone Tester, derulat de Orange România.

Anunțul privind includerea României pe lista țărilor de unde se pot face precomenzi nu înseamnă că Tesla își deschide reprezentanță în România și nici că oferă service local, ci doar că clienții își pot configura mașinile și le pot precomanda și din țara noastră.

Cel mai apropiat service rămâne cel din Viena, dar va fi deschis și unul la Budapesta.

Pentru Tesla Model 3, prețurile pleacă de la 39.500 euro pentru varianta Standard Range Plus cu autonomie 409 km și viteză maximă 225 km/h.  Varianta Long Range, cu autonomie de 560 km și viteză maximă 233 km/h, costă 48.200 euro, iar  varianta Performance, cu autonomie de 530 km și viteză maximă 261 km/h – 52.900 euro.

Se pare că prețurile nu conțin TVA și, foarte important, mai mult ca sigur că mașinile vor fi ridicate din străinătate, cel mai probabil din Olanda.

Cei care comandă Model 3 acum ar trebui să-și primească mașinile în prima parte din 2020.

Samsung Galaxy Note10+, cu bune și rele. Merită investiția?

Galaxy Note10+. Primul telefon care filmează și fotografiază la nivel pro