PETA salveaza animalele cu un joc anti-Pokemon

Dupa o campanie impotriva celebrului joc Super Mario, organizatia de aparare a animalelor PETA lanseaza acum un joc prin care vrea sa elibereze creaturile Pokemon de sub cruzimea antrenorilor lor.

Organizatia a lansat o campanie impotriva jocului Pokemon Black and White 2, sustinand ca acesta prezinta scene de cruzime impotriva animalelor, iar creaturile Pokemon sunt tratate la fel ca niste animale abuzate.

Intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de internet, PETA spune ca micutele creaturi de buzunar sunt tratate la fel ca elefantii de la circ, insa „diferenta dintre lumea reala si aceasta lume fictiva plina de lupte organizate intre animale este aceea ca jocurile Pokemon picteaza in roz lucruri care sunt de fapt oribile”.

Jocul creat de PETA se numeste Pokemon Black & Blue: Gotta Free ‘Em All, si poate fi jucat aici.

Organizatia de aparare a animalelor nu este la prima initiativa de acest gen. La finele anului trecut, PETA lansa un site care il prezinta pe eroul de jocuri video mario ca un ucigaws de animale inocente. Si asta pentru ca, spun cei de la PETA, in anumite scene din joc, celebrul personaj poarta ceea ce pare a fi o haina din blana de raton. Site-ul ofera chiar si un joc intitulat Super Tanooki Skin 2D, in care un raton “jupuit” il urmareste pe Mario pentru a-si recupera blana.

In plus, PETA are la activ si alte campanii neobisnuite, precum un site XXX ce prezinta scene de cruzime impotriva animalelor, sau finantarea unui program software de disectie a broastelor.