Philips 276C8. Un nou monitor Quad HD de 27”

Data: 5/12/2019 | Autor: .

Philips 276C8. Un nou monitor Quad HD de 27”MMD a lansat monitorul LCD Philips 276C8 cu USB-C. Monitorul Quad HD de 27” este echipat și cu tehnologie Ultra Wide-Color, ce oferă un spectru de culori larg pentru imagini apropiate de realitate iar pentru gameri, acest monitor beneficiază de tehnologia AMD FreeSync si de un timp de răspuns ultra-rapid pentru o experienta excelentă de gaming, relatează GadgetReport.ro

Philips 276C8 este subțire, măsurând doar 6,1 mm, iar aspectul său aproape fără ramă este atractiv și oferă avantajul unui spațiu de lucru generos. Monitorul beneficiază și de posibilitatea de ajustare prin înclinare pentru o poziționare mai bună în cazul unui setup mulți-monitor.

Philips 276C8  are o rezoluție CrystalClear QHD 2560×1440, iar tehnologia IPS LED ofera unghiuri largi de vizualizare si culori realiste.

Pentru o experiență de utilizare plăcută chiar și după perioade lungi de utilizare, monitorul Philips 276C8 oferă mai multe caracteristici menite să reducă oboseală ochilor utilizatorilor, cum ar fi modul LowBlue și tehnologia EasyRead.

Philips 276C8 include conectivitate USB-C cu posibilitatea de alimentare, ce permite utilizatorilor să beneficieze de transfer de date de mare viteză prin interfata USB 3.2, să urmărească videoclipuri de înaltă rezoluție și chiar să incarce un notebook direct din monitor, toate acesta cu un singur cablu reversibil USB-C.

Philips 276C8 este disponibil începând cu luna decembrie, la un preț de preț de 1719 Lei.