Samsung pregătește Galaxy Buds+. Vor concura cu AirPods Pro

Data: 9/12/2019 | Autor: .

Samsung pregătește Galaxy Buds+. Vor concura cu AirPods ProSud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei versiuni îmbunătățite a căștilor wireless Galaxy Buds. Noua generație Galaxy Buds+ va oferi, printre altele, un sunet mai clar și o izolare fonică mai bună, relatează GadgetReport.ro

Lansate odată cu seria Galaxy S10, noile căști Galaxy Buds au înregistrat un success neașteptat pentru Samsung, companie obișnuită până acum să vândă doar căști cu fir.

Urmare a rezultatelor excelente și, în contextul în care Apple a lansat a doua generație AirPods Pro, sud-coreenii s-au focusat pe dezvoltarea unei noi generații, Samsung Galaxy Buds+ care să ofere, dincolo de un sunet mai bun și o autonomie mai mare, opțiunea de noise-canceling existentă pe AirPods Pro.

Potrivit unor surse din piață, citate de BGR, Galaxy Buds+ vor fi, astfel, primele căști Samsung care vor permite utilizatorilor să filtreze zgomotul ambiental. Altfel spus, aceștia vor putea activa, din aplicație, să elimine zgomotul exterior sau să permită o audiție filtrată a sunetelor exterioare, peste semnalul oferit de căști.

Noile căști Galaxy Buds+, cu nume de cod SM-R175, vor include patru microfoane, pentru a capta mai bine sunetul și a permite convorbiri mai clare, direct de pe căști, și vor avea, potrivit surselor, o autonomie de până la 24 de ore, grație unui nou tip de accumulator dezvoltat de companie,

Galaxy Buds+ se vor încărca wireless și vor fi lansate, cel mai probabil, în februarie, la Mobile World Congress Barcelona, urmând să fie disponibile pe piață din martie, împreună cu noua generație de telefoane Samsung Galaxy S11.

Căștile AirPods Pro pe telefoanele Android. Merită să le cumperi?