Philips a lansat primul Soundbar din lume

Data: 1/09/2011 | Autor: .

Philips a prezentat, joi, la IFA Berlin, cel mai mare targ de electronice si electrocasnice din Europa,  noile sisteme audio si Home Cinema – Soundbar, SoundHub cu tehnologie 360Sound si AirPlay.

Soundbar transmite filme direct de pe tableta catre televizor. Daca toate datele dvs. sunt stocate pe tableta Android, smartphone Android sau PC, le puteti transmite prin orice dispozitiv cu functia DLNA prin SimplyShare si functia integrata Wi-Fi si urmari pe ecranul mare al televizorului dvs.

Multumita media player-ului inteligent integrat, va puteti conecta si la un hard drive portabil sau memory stick pentru a va bucura de fisierele dvs. media. Soundbar-ul este compatibil cu televizoare, playere BD/DVD, console de jocuri si playere MP3, adica nu va mai trebui sa va multumiti cu un sunet sub nivelul de extraordinar indiferent daca urmariti un film, ascultati un album nou, vizionati ultimele seriale sau jucati un joc.

Creata pentru a se potrivi cu decorul oricarei incaperi moderne, Soundbar-ul este dotat cu cele mai recente tehnologii Full Sound si Double Bass, un subwoofer separat si tehnologia de sunet virtual surround. In plus, Music iLink face trecerea dintre muzica si filme cat se poate de usoara si convenabila.

Noul sistem Home Cinema SoundHub

In cadrul IFA Berlin, Philips a lansat si noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound si AirPlay. Fiecare difuzor al gadgetului este prevazut cu trei drivere: un driver orientat in partea din fata si doua drivere orientate in lateral.

Difuzoarelor iconice Philips 360Sound au un design compact, vin cu finisaje din aluminiu si se conecteaza la televizor printr-un singur cablu.

Noi sisteme Streamium

Philips a lansat, tot joi, si 3 noi sisteme multiroom wireless din gama Streamium. Cu Playerele Muzicale in Retea Philips, aveti acces la colectia dvs. personala de muzica redata de pe PC sau MAC, sau preluata de la miile de posturi radio de pe Internet sau servicii muzicale online.

Gadgetul poate fi controlat prin simpla descarcare a aplicatiei gratuite MyRemote, disponibila atat in Apple™ App store, cat si in Android™ Market Place.  Daca aveti mai multe dispozitive Philips Multiroom, aplicatia usor de folosit va permite sa treceti de la unul la altul si sa le controlati independent.

Modelul de varf al gamei (Streamium NP3900) creeaza un sunet stereo amplu multumita tehnologiei Philips LivingSound, astfel incat sa auziti si cele mai complexe detalii si sa va pierdeti in muzica.

Elegant si minimalist, fara butoane sau discuri selectoare, modelul de gama medie (Streamium NP3500) foloseste tehnologia FullSound™ pentru a reda detaliile sonore ale muzicii comprimate.

Daca doriti un player radio compact, cu acces la Internet, atunci o solutie poate fi cel mai mic dispozitiv din gama (the Streamium NP3300). Redand muzica direct de pe Internet, acesta va ofera acces instantaneu la posturile de radio preferate de pe Internet, gratie tastelor presetate, si poate reda muzica atat de la serviciile muzicale online, cat si din calculatorul dvs.

Noile casti Philips Fidelio L1

Noile casti Philips Fidelio L1, prezentate in premiera la Berlin, au fost concepute pentru a fi confortabile si pentru a oferi detalii excelente ale sunetului, cu un echilibru sonor natural.

Castile au comanda si microfon pentru iPhone incorporate, cablu audio de 3,5mm, mufa audio de 6,3mm pentru conectarea la dispozitivele Hi-Fi.