Phonebloks. Telefonul care ar putea revolutiona industria (VIDEO)

Data: 12/09/2013 | Autor: .

phone-blocks-front-1Acum cateva luni, iPhone 5 si Galaxy S III erau considerate a fi cele mai puternice telefoane din lume. Au aparut intre timp iPhone 5S, Galaxy S4, iar telefonul pe care ati dat o gramada de bani a devenit desuet. Nu mai e cel mai bun.

Industria IT&C a intrat in ultimii ani intr-o cursa infernala, lansarile de noi gadgeturi devenind o moda de sezon. Gadgeturile sunt gandite sa se uzeze mai repede, tehnologia evolueaza spectaculos.

Tot acest carusel este pus in miscare de noi, clientii, cei care platim bani grei de fiecare data cand se lanseaza un gadget nou. Asta chiar daca modificarile aduse sunt, de cele mai multe ori, prea putin importante.

O camera cu mai multi pixeli nu face neaparat poze ma bune, un procesor mai puternic nu inseamna nimic fara un software pe masura, o baterie mai puternica este inutila daca ecranul telefonului consuma mai mult.

Cum ar fi sa avem un telefon la care doar sa schimbam componentele care sunt depasite moral si fizic ? Aceasta este ideea de la care au plecat dezvoltatorii Phonebloks.

Un telefon simplu, ale carui componente pot fi schimbate foarte usor. Astfel ca, in loc sa platim de fiecare data pentru un produs nou, vom scoate bani numai pentru componentele uzate.

Pentru a intelege conceptul, urmariti clipul de mai jos. E cu adevarat spectaculos. Mai multe amanunte aflati de AICI

http://phoneblocks.com/