Photosoft. O aplicaţie care îţi editează fotografiile la modul profesionist

Data: 21/07/2015 | Autor: .

photosoftDacă sunteţi nemulţumiţi de calitatea fotografiilor făcute cu telefonul sau vreţi să le modificaţi să arate mai bine, folosiţi aplicaţia Photosoft, un editor gratuit cu foarte multe facilităţi.

După ce aţi descărcat-o din Play, aplicaţia Photosoft pentru Android vă permite să adăugaţi fotografiilor din telefon sau din Dropbox tot felul de filtre de culoare, efecte şi artificii de imagine.

Sunt zeci de opțiuni de editare profesionale, de la balansul de culoare, la mixer de culoare, saturație, crop&cut, resize. Aplicaţia vă permite să adăugaţi zone de blur, să schimbaţi contrastul şi luminozitatea.

Mai mult, cu Photosoft puteţi să adăugaţi fotografiilor citate, mesaje şi o gamă foarte largă de accesorii, de la mustăţi la şphotosoft-2epci, steluţe etc.
Aplicaţia are şi un amplificator de imagine (HD-Boost) care vă oferă o perspectivă strălucitoare a imaginii.

În plus, are şi o aplicaţie de fotografiere, Camera FX, care vă permite să faceţi fotografii cu diverse filtre, autocolante şi aphotosoft-5lte artificii aplicate direct pe imagine, în timp real.
Fotografiile editate le puteţi salva în telefon sau le puteţi ridica pe reţelele sociale. Aveţi şi un buton dedicat de Instagram.

Photosoft include şi un magazin de unde puteţi descărca sute de efecte, rame, colante şi alte efecte.

Photosoft o puteţi descărca de aici.