Pimp my plane. Brabus va tuna avioane

Data: 1/06/2012 | Autor: .

Compania germana Brabus, cunoscuta mai ales pentru colaborarea cu Mercedes, a anuntat deschiderea unei divizii speciale care se va ocupa de modificarea avioanelor pe dorinta clientilor.

Brabus Private Aviaton va oferi toata gama de servicii de tuning, de la modificarea exteriorului la adaptarea interiorului unui avion.

Bineinteles in prim-plan se afla avioanele private, de mici dimensiuni, insa nu este exclusa costumizarea unor aeronave de flota. Ce inseamna tuning de avioane?

In primul rand, Brabus propune schimbarea culorii avionului pe preferinta proprietarului. La interior, poate aduce de la scaune de piele la o intreaga linie de gadgeturi si chiar si o piscina daca clientul isi doreste asta.

Brabus a lansat si trei oferte speciale. In primul rand, compania propune pachetul Elegance – ce include piele de Alcantara si cele mai fine accesorii de lemn nobil.

Pachetul Sportive este inspirat din modelele auto sportive si este definit de culorile gri si negru. Include piele neagra, inserturi de fibra de carbon, LED-uri etc.

Al treilea pachet High End ofera senzatia unui super-car, designul interior fiind dominat de culorile rosu si negru.

Bineinteles toate ofertele pot fi modificate si combinate. Niciun cuvant legat de preturi. Daca esti miliardar si vrei un avion pe masura, mai conteaza cat costa?

Daca va intereseza oferta, o gasiti aici.