Pixel 4a va fi compatibil 5G. Când va fi lansat noul smartphone Google

Data: 13/07/2020 | Autor: .

Google pregătește lansarea noului smartphone Google Pixel 4a, un telefon cu specificații optime și un preț care, cu siguranță, îl va face foarte atractiv. Telefonul va rula cel mai nou sistem de operare Android și va concura direct cu seria Galaxy A 2020 de la Samsung și cu noul iPhone SE 2020

Potrivit 9to5Google, nou smartphone Pixel 4a va fi lansat în doua variante diferite, dintre care una dintre ele va suporta conectivitate 5G. Versiunea 5G va fi propulsată de procesorul Snapdragon 765G și va purta numele de cod „Bramble”.

Potrivit jurnaliștilor, Google Pixel 4a, în versiunea 4G, poartă numele de cod „Sunfish”.

Potrivit GSM Arena, dincolo de conectivitatea 5G, telefonul, în ambele variante, va avea un ecran de 5.81-inch OLED cu rezoluție 1080×2340 pixeli, o baterie de 3,080 mAh cu încărcare pe 18W, o cameră principală de 12 MP cu stabilizare optică și un senzor de selfie de  8MP cu un unghi larg de captare, de 84 de grade.

Google Pixel 4a va rula cea mai nouă versiune de Android, de pe un spațiu de stocare standard de 64 GB (UFS 2.1)

Telefonul nu se va încărca wireless, însă va include jack pentru căști și senzor de amprentă.

Specificațiile sunt considerate de Google drept ideale pentru a rula un Android 10 fără probleme.

Google prezintă primele imagini cu noua boxă smart Nest

Cu alte cuvinte, telefonul este dedicat celor care caută o soluție mobilă optimă, fără să dea 1000-1300 de euro pe un telefon.

Prețul, de 399 de euro, este unul excelent, iar faptul că telefonul va fi printre primele care vor primi update-urile Android, îl vor face, cu siguranță, un best-buy.

Rămâne de văzut cum se va descurca la capitolul filmare și fotografiere însă, știm deja, seria de telefoane Google Pixel s-a remarcat până acum prin gadgeturi excelente la acest capitol.

Google Pixel 4a va debuta cel mai probabil în luna septembrie, odată cu noua boxă wireless Nest și noul dongle Chromecast Sabrina, cel despre care relatam zilele trecute că va transforma practic orice televizor într-unul inteligent, care va rula sistemul de operare Android TV. Detalii în materialul de mai jos.

Google Sabrina. Gadgetul care va transforma orice televizor în smart TV cu Android