PopUp House, casa tip LEGO care se construieşte într-o lună

Data: 3/02/2016 | Autor: .

PopUp House gadgetreport.ro

Compania franceză Multipod Studio a lansat prototipul PopUp House, o casă care se construieşte foarte repede şi permite proprietarilor să o modifice pe parcurs. Casa tip LEGO vine în 10 variante de design şi are suprafeţe cuprinse între 130 şi 250 metri pătraţi.

Arhitecţii francezi au construit mai multe module tip, pe care pot să le asambleze în diverse variante, astfel că, în numai 30 de zile, poţi avea o locuinţă cu etaj, cu un look futurist şi realizată la standarde de calitate şi facilităţi de ultimă generaţie. În funcţie de complexitatea construcţiei şi starea terenului, durata poate să crească.

Constructorii spun că materialele folosite la construcţia modelelor PopUp House asigură o izolaţie excelentă, astfel că întreţinerea acesteia constă la jumătate faţă de o locuinţă obişnuită.

Multipod Studio a construit deja mai multe astfel de locuinţe în Franţa şi are în plan să exporte licenţa şi în străinătate. Preţurile pentru o casă la cheie se situează între 700 şi 900 euro/mp.

Aflaţi toate detaliile de pe site-ul popup-house.com. Imagini cu o astfel de locuinţă vedeţi în clipul video de mai jos.