Porsche Cayenne E-Hybrid. Cum arată noul crossover SUV de 80.000 dolari

Data: 2/05/2018 | Autor: .

porsche cayenne e-hybrid Porsche-Cayenne-E-HybridPorsche intră tot mai puternic în zona eco cu noul crossover SUV Cayenne E-Hybrid 2019, model care include o dublă motorizare, un turbo V6 de 3 litri și un motor electric care, împreună cu cel clasic, asigură bolidului numai puțin de 455 de cai putere, relatează GadgetReport.ro

Porsche Cayenne E-Hybrid este, fără îndoială, cel mai spectaculos hibrid lansat în 2018. Cu ajutorul motorului electric de 134 CP, alimentat de o baterie de 14,1 kWh, cu 30% mai performantă decât cea de pe modelul anterior, noul Cayenne Hybrid se încarcă la 230 V în 2,3 ore.

Autonomia pe electric nu este una spectaculoasă, fiind de numai 43 de kilometri însă, împreună cu motorul de 3 litri și 335 CP reușește performanțe de viteză spectaculoase. Atinge 100 km/oră în numai 4,7 secunde și are o viteză maximă de 250 km/oră limitată electronic.

porsche cayenne e-hybrid Porsche-Cayenne-E-Hybrid-2

La interior, noul model oferă specificații de ultimă generație, precum sistemul de infotainment Porsche Communication Management și cel de conducere semi-autonomă.

Porsche Cayenne E-Hybrid va costa 79,900 dolari în versiunea de bază și urmează să ajungă pe piață în august.

porsche cayenne e-hybrid Porsche-Cayenne-E-Hybrid-3

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.