Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Bolidul de lux electric, anunţat oficial

Data: 25/04/2018 | Autor: .

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Bolidul de lux electric, anunţat oficial

Mercedes a lansat prototipul noului SUV de lux Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, primul model electric din gama constructorului german. Maşina are numai puţin de 4 motoare ecologice, care produc peste 750 de cai putere, relatează GadgetReport.ro

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va debuta oficial la Beijing Auto Show, expoziţie care va avea loc în perioada 29 aprilie – 4 mai.

Modelul, care arată cu adevărat spectaculos, ,,îmbină ADN-ul SUV-ului cu liniile speciale ale unui sedan”, afirmă şeful de design de la Mercedes, Gorden Wagener.

„Am creat o maşină sofisticată şi senzuală, care depăşeşte conceptele clasice de modă în industria auto, şi care confirmă poziţia de top a Mercedes în rândul brandurilor de lux”, mai spune acesta.

Dincolo de ,,artificiile” de marketing, noul model Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury chiar îşi justifică laudele.

Maşina, care reprezintă un upgrade al modelului concept lansat în 2016, vine cu un look frontal dominat de grila masivă a radiatorului, puternic cromată şi pe care tronează sigla Maybach.

Liniile elegante continuă pe laterale şi asigură maşinii o linie masivă, musculoasă şi dinamică, subliniată de roţile cromate, de 24 de inchi.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este propulsat de patru motoare electrice care asigură maşinii 750 de cai putere. Modelul atinge o viteză maximă de 350 km/oră şi accelerează la suta de kilometri în 4 secunde.

Maşina are o baterie de 80 kWh, care îi asigură o autonomie de 321 de kilometri. Mercedes afirmă că noul model îşi încarcă acumulatorii foarte rapid. În numai 5 minute de încărcare la priză sau wireless, maşina primeşte un boost de 96 de kilometri.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury nu are încă un preţ şi nici o dată de lansare în producţie. Cert este că acesta este trendul pe care producătorul german vrea să meargă în următorul deceniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.