Philips Saeco Xelsis. Cum arată espressorul care îţi personalizează cafeaua

Data: 19/04/2018 | Autor: .

Philips Saeco Xelsis. Cum arată espressorul care îţi personalizează cafeaua

Philips a anunţat lansarea pe piaţa locală a unui nou espressor, Saeco Xelsis, despre care producătorii afirmă că foloseşte tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o cafea de calitate, de la ristretto aromat la latte cu o spumă aerată. Philips Saeco Xelsis permite personalizarea căştii de cafea cu ajutorul ecranului touchscreen cu functia Coffee Equalizer, relatează GadgetReport.ro

Philips Saeco Xelsis prepară asemenea unui barista până la 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate. Tot ce trebuie să faci este să selectezi băutura preferată. Funcția Coffee Equalizer™ permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistența și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă. În plus, îți poți salva băutura preferată, folosind unul dintre profilurile de memorare ale aparatului.

Philips Saeco Xelsis include o râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare, care păstrează întreaga savoare a boabelor de cafea. Spre deosebire de râșnițele din oțel, cea ceramică îți garantează că nu vei avea niciodată surpriza unei cafele cu gust de ars.

Datorită filtrului avansat AquaClean, acum scapi și de grija decalcifierii până la 5000 de băuturi. Acesta purifică apa cu ajutorul unui mix de tehnologii alcătuit dintr-un filtru micro-poros care împiedică contaminarea apei cu impurități, a unei tehnologii cu schimb de ioni care îndepărtează calciul din apă și a unui flux care asigură o purificare profundă a apei în așa fel încât să ai parte de o cafea cu gust perfect mai mult timp. În plus, tehnologia HygieSteam, curăță automat cu un jet de abur și sistemul de spumare, ca tu să te bucuri de prospețimea laptelui la fiecare băutură preparată.

Puteţi cumpăra espressorul Philips Saeco Xelsis la pretul de 6534 de lei, de pe acest LINK.