Noile televizoare Samsung QLED 2018, lansate în România. Opțiuni și prețuri

Data: 27/04/2018 | Autor: .

Noile televizoare Samsung QLED 2018, lansate în RomâniaNoile televizoare Samsung QLED 2018 au debutat aseară în România, în cadrul unui eveniment special organizat în București. Vârful de gamă al seriei Samsung QLED 2018, modelul Q9F, este disponibil în versiuni de 55”, 65” și 75”, relatează GadgetReport.ro

Noile televizoare Samsung QLED 2018 vin cu un profil subțire, în carcase solide și care beneficiază de inovativul sistem de conectivitate cu un singur cablu, One Invisible Connection – un cablu subțire de fibră optică care este folosit atât pentru alimentare, cât şi pentru transmisia de date AV.

Samsung QLED 2018 beneficiază de tehnologia Quantum Dot, care oferă imagini clare şi profunde. Cele 1 miliard de culori redau 100% volum de culoare şi generează un contrast profund. Astfel, în orice condiţii de iluminare a camerei vei putea să vezi totul până la cel mai mic detaliu.

Toată gama Samsung QLED 2018 foloseşte procesorul de imagine QEngine, care permite televizoarelor să creeze o imagine de o calitate excepţională, analizând cadrele instant şi actualizând fiecare scenă pentru a oferi culorile, contrastul şi claritatea perfecte.

Vârful de gamă al seriei Samsung QLED 2018, modelul Q9F, este disponibil în versiuni de 55”, 65”, respectiv 75” și beneficiază de avantajele tehnologiei Direct Full Array Elite, care permite afişarea unor imagini extrem de detaliate, în special atunci când este urmărit conţinut HDR 10+.

Q Smart – Mai mult conținut

Televizoarele din gama Samsung QLED 2018 oferă un plus la capitolul aplicații, de la cele multimedia la gaming. Conţinutul poate fi accesat cu uşurinţă, sistemul de operare Tizen fiind dezvoltat special pentru a fi intuitiv şi rapid. De exemplu, una dintre funcţionalităţile noi ale sistemului de operare este aceea de a oferi utilizatorilor scurtături către serialele preferate fără a mai fi nevoie să acceseze aplicaţiile de VOD. Totul este conceput la un nivel de securitate maxim, Tizen fiind primul sistem de operare dedicat televizoarele din lume ce a primit certificările: Common Criteria (CC) şi Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Q Smart integrează şi funcţia Voice Control, cu ajutorul căreia utilizatorii pot efectua comenzi vocale pentru a selecta programele preferate și pentru a controla alte dispozitive compatibile. De asemenea, aceștia pot controla toate dispozitivele conectate la televizor cu OneRemote, singura telecomandă de care vei mai avea nevoie.

Tehnologia Q Style

O altă inovație adusă de Samsung QLED 2018. Televizorul stă oprit în majoritatea timpului. În această stare este doar un simplu corp de mobilier, fără stil, fără impact. Pornind de la această premiză, una dintre noutăţile gamei QLED 2018 este modul Ambient. Această funcţionalitate nouă şi inovativă transformă ecranul negru al televizorului într-un spaţiu dinamic, în care utilizatorii vor putea asculta muzică ambientală, vizualiza fotografii sau citi ştiri.

De asemenea, pentru televizoarele montate pe perete, modul Ambient poate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului pentru a crea un efect vizual uimitor în care televizorul se integrează în decor, fiind aproape insesizabil. Procesul este simplu şi intuitiv şi presupune realizarea unei fotografii cu telefonul mobil şi trimiterea ei, prin intermediul aplicaţiei Samsung SmartThings.

Prețurile noilor televizoare Samsung QLED 2018 pornesc de la 8000 lei și ajung la peste 20.000 lei. Toate detaliile le aflați de pe site-ul eMag, de pe acest LINK.