Încă un incident exploziv cu o maşină de spălat Samsung

Data: 9/05/2018 | Autor: .

Încă un incident exploziv cu o maşină de spălat Samsung

O maşină de spălat Samsung a explodat în Irving, Texas, relatează postul american de televiziune ABC. Este al doilea caz de acest gen după cel semnalat în Freeport, Minnesota, acum câteva luni. Samsung a rechemat în service peste 3 milioane de maşini de spălat, relatează GadgetReport.ro

Potrivit ABC, care citează postul local de televiziune WFAA8, incidentul a avut loc în weekendul trecut.

Faisal Nuree, o localnică din Irving, a pus maşina de spălat în priză şi a plecat să-şi vadă de treburi în altă cameră. A auzit, la un moment dat, o bubuitură puternică şi, când a mers să vadă ce s-a întâmplat, a descoperit că maşina de spălat Samsung a explodat.

,,Bine că n-au fost victime. Am sesizat autorităţile şi compania de unde am cumpărat maşina de spălat Samsung”, a declarat femeia, potrivit WFAA8.

Pentru moment nu se ştiu cauzele exploziei, însă a fost declanşată o investigaţie.

,,Samsung regretă experienţa prin care a trecut familia Nuree şi va investiga foarte serios acest incident”, a declarat un reprezentant Samsung, care a cerut clienţilor să sesizeze dacă au probleme cu maşinile de spălat.

Presa internaţională reaminteşte că, în ultimii ani, Samsung a avut multe probleme similare. În 2016 au fost semnalate nouă incidente în care mai multe persoane au fost rănite de explozia maşinilor de spălat.

În noiembrie 2016, compania a rechemat 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung din 34 de modele pentru diverse reparaţii.

În septembrie 2017, o femeie din Knoxville, Tennessee, a anunţat un incident similar, iar o lună mai târziu, o altă maşină de spălat Samsung a explodat în Freeport, Minnesota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.