Precomenzile pentru Galaxy S8 spulberă recordurile Samsung

Data: 25/04/2017 | Autor: .

Precomenzile pentru Galaxy S8 spulberă recordurile SamsungSamsung Galaxy S8 şi S8+ se anunţă a fi cele mai bine vândute telefoane din istoria sud-coreenilor. Potrivit companiei, precomenzile pentru cele două flagship-uri au depăşit cu 30% peste cele pentru modelele S7 şi S7Edge, înregistrând astfel cea mai bună performanţă din istoria Samsung, relatează GadgetReport.ro

Fără a preciza numărul precomenzilor, Samsung a afirmat că semnalele din piaţă arată că telefoanele vor fi bine primite de clienţi.

Dincolo de aşteptările optimiste ale Samsung, Mashable afirmă că nu toţi clienţii au fost mulţumiţi de telefoanele primite.

Principalele probleme semnalate au fost tenta roşiatică pe care ecranele o prezintă în anumite condiţii (anomalie deja rezolvată de sud-coreeni printr-un update software) şi lipsa opţiunilor pentru butonul fizic dedicat Bixby. Samsung a blocat toate aplicaţiile care permiteau reconfigurarea acestuia pentru a putea fi folosit şi în alt scop decât lansarea asistentului virtual.

GadgetReport.ro relata, recent, într-un review dedicat Galaxy S8, că Samsung a vrut să ia ochii fanilor cu noul telefon Samsung Galaxy S8 şi, din multe puncte de vedere, a reuşit.

Cu ecranul spectaculos, întins pe aproape toată suprafaţa telefonului, cu forma rotunjită şi materialele de calitate, cu software-ul optimizat şi cu camera dual-Pixel care face poze excelente, sud-coreenii şi-au îndeplinit misiunea – au lansat un telefon excelent care, cu siguranţă, se va vinde foarte bine. Galaxy S8 nu va mulţumi însă pe toată lumea.

Este, dincolo de ecranul extins, doar un mix de tehnologie intre defunctul Galaxy Note 7 si excelentul telefon Galaxy S7 Edge.

Citiţi review-ul complet pe acest LINK iar în clipul de mai jos urmăriţi review-ul video realizat de GadgetReport.ro

Şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii