Premiera incredibila pentru Fordul romanesc. Va debuta la MWC

Data: 14/02/2012 | Autor: .

Ford va lansa modelul B-Max la Mobile World Congress din Barcelona, pe 27 februarie. Fordul produs la Craiova va deveni, astfel, prima masina din istorie lansata la un targ de telecomunicatii, dovada ca americanii privesc B-Max-ul ca un gadget revolutionar.

Ford promoveaza masina ca fiind cea mai avansata tehnologic din piata auto. Printre altele, oficialii Ford vor prezenta specialistilor din industria IT&C sistemul Easy Access Door prezent pe noul model. Sistemul permite pasagerilor sa intre cu mare usurinta in masina datorita angrenajului de glisare a usilor, considerat revolutionar.

B-Max va fi prezentat de catre presedintele executiv al Ford, Bill Ford.

Presa speculeaza ca modelul prezentat la MWC va include si alte tehnologii, printre care pilotul automat si un nou software de navigatie. Este putin probabil, insa, ca acestea sa fie incluse pe varianta produsa in  exclusivitate in Romania.

B-Max va fi prezentat specialistilor din industria auto abia pe 6 martie, la Geneva Motor Show.

Potrivit surselor Ford, modelul va prezenta noul motor de 1 litru 120PS EcoBoost pe benzina si pe cel de 1.6-litri TDCi diesel. Cel mai redus consum mixt de combustibil va fi de 4 litri la suta de kilometri.