Premiera mondiala. A aparut HeadWatch, ceasul intr-o ureche (VIDEO)

Data: 21/03/2014 | Autor: .

headwatch-0

Firma HeadWatch din Portugalia a lansat proiectul primului dispozitiv  portabil inteligent pe care il vom purta in ureche. Este vorba de un asistent virtual gandit sa ia locul smartwatch-ului si chiar telefonului mobil.

HeadWatch este, de fapt, un mini-smartphone, care va include si un SIM card, asa ca nici de telefon probabil nu vom mai avea nevoie. Asta pentru ca interactiunea cu acesta va fi exclusiv vocala.headwatch

HeadWatch va fi un asistent virtual caruia, pe langa functiile clasice de casca bluetooh care sa ne faciliteze convorbirile la telefon, ii vom putea cere  sa ne ghideze in trafic, sa ne spuna prognoza meteo si sa ne scrie si sa ne citeasca emailurile si stirile importante.

Asta gratie sistemului de operare Android, special modificat pentru a permite interactiunea vocala la un nivel superior.

HeadWatch  va avea dimensiuni reduse, va include accelerometru, barometru, busola si senzor de temperatura si va fi rezistent la apa si praf.

HeadWatch va avea o autonomie de doua zile si fi alimentat de o baterie reincarcabila.

HeadWatch vrea sa vanda gadgetul la 249 de dolari si cauta,  in prezent, finantare pe Indiegogo. Vom putea cumpara gadgeturile HeadWatch din martie 2015.

Urmariti, in clipul video de mai jos, ideile HeadWatch privind integrarea telefonului si ceasului inteligent cu noul dispozitiv.