Preturile iPhone intra la apa (VIDEO)

Data: 13/08/2012 | Autor: .

Reprezentantii companiei Apple au luat decizia de a scadea preturile la iPhone 4 si 4S, relateaza MacRumors. com. Potrivit acestora, discount-urile ar urma sa fie de aproximativ 50 de dolari in magazinele oficiale ale Apple.

Decizia vine ca urmare a faptului ca multi dintre cei care au dorit sa-si cumpere un iPhone au amanat aceasta achizitie in asteptare viitorului model, iar scaderea pretului vine pentru a revigora vanzarile. Despre viitorul iPhone se vehiculeaza ca ar urma sa fie prezentat pe 7 septembrie, scrie EVZ.ro

Intre timp, pe internet continua sa apara noi informatii despre noul iPhone, telefon care urmeaza sa fie lansat oficial in aceasta toamna. Ultimele date arata ca smartphone-ul va masura 58.47mm/123.83mm si va avea un profil de numai 7.6mm.

Apple Daily relateaza ca noul iPhone va fi cu 18% mai subtire decat iPhone 4/4S. Telefonul va aduce un nou conector, mai mic si mai subtire. Acesta va avea numai 19 pini fata de 30 cat are iPhone 4/4S.

La capitolul noutati, Apple Daily include si noul nano-SIM care va ocupa cu 40% mai putin spatiu decat actualul Micro-SIM.

Noul iPhone 5 ar putea fi lansat pe 12 septembrie. In esenta, noua generatie iPhone va avea un ecran Retina de 4 inch cu o rezolutie de 1136X640 pixeli si un profil mult mai subtire, protejat de o carcasa metalica.

Totodata, noua generatie iPhone va permite utilizatorilor sa faca plati cu smartphone-ul prin intermediul tehnologiei NFC.

Potrivit 9To5Mac, noul telefon iPhone va fi echipat cu un nou procesor, Samsung 5L8950X ARM, cunoscut sub numele de “A5-***”. Acesta va fi, insa, mult mai puternic decat S5L8940X de pe iPhone 4S si S5L8945X de pe tableta new iPad. Nu este insa foarte clar daca va fi un procesor dual sau quad-core.

Cert este, insa, ca noul telefon va avea 1 GB de RAM, cu 512 MB mai mult decat ultimul model iPhone. In plus va veni cu o camera de 8-12 MP capabila sa inregistreze in 1080p HD, posibil cu capacitati 3D, si noul iOS 5.2.

Urmariti mai jos un clip video si o galerie foto in care sunt prezentate diverse componente ale noului telefon.