Prima reclama LG G Flex. Oare ce-au fumat cand au realizat spotul TV? (VIDEO)

Data: 7/03/2014 | Autor: .

reclama-LG-G-Flex

Daca au incercat sa realizeze cea mai proasta reclama la un gadget din istoria publicitatii, «creierele» de la LG au reusit cu brio. Prima reclama LG G Flex este cu adevarat iesita din comun.

In clipul video pe care il puteti vedea mai jos, un tanar isi sarbatoreste ziua de nastere impreuna cu un amic, la o prajitura.

Primeste un cadou iar cand il deschide, mana dreapta i se transforma, fiind ornata cu o gura cu barba si o ureche.

Va lasam sa “savurati” momentul.

Daca reclama candideaza cu succes la titlul de cea mai proasta reclama la un telefon din istorie, despre LG G Flex va putem spune ca tocmai ce a primit titlul de cel mai bun design pe plan international.

Telefonul arata, intr-adevar, foarte bine, insa are cateva probleme pe care le-am sesizat intr-un material publicat recent pe GadgetReport.ro

Potrivit jurnalistilor de la Mashable , primul telefon cu ecran flexibil din lume, LG G Flex, ar fi o gluma. Ei afirma ca, din multe puncte de vedere, smartphone-ul lansat cu mare pompa de LG nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Expertii se intreaba in primul rand de ce LG a ales aceasta forma. S-a spus ca astfel ar evita reflexiile de lumina si ar permite, totodata, un plus de confort in momentul in care il pui in buzunar.

Numai ca la dimensiunile uriase (6 inchi), telefonul este putin probabil sa incape in buzunarul pantalonilor, ce sa mai vorbim de confort.

Forma creaza dificultati si la utilizarea cu o singura mana. Carcasa este una lucioasa, iar telefonul alunecos.

Nici ecranul LG G Flex nu straluceste din punct de vedere tehnic. Dincolo de proprietatea unica care ii permite sa se curbeze atunci cand este apasat, calitatea lasa de dorit.

Expertii se intreaba, astfel, de ce LG a ales sa doteze telefonul cu un display fara rezolutie Full HD, 1920X768 pixeli.

Gadgetul are o rezolutie de 1280X720 pixeli care creaza, potrivit Mashable, o imagine sub nivelul concurentei.

Jurnalistii remarca, de asemenea, faptul ca LG G Flex are o camera foto/video de 13 MP destul de slaba, iar in privinta software-ului, sud-coreenii nu au adus practic nicio inovatie.

Urmariti clipul video de mai jos in care Mashable trece in revista punctele bune si rele ale LG G Flex.

Problemele cu ecranul telefonului LG G Flex le puteti vedea, explicate in detaliu, in clipul video de mai jos.

Concluzia Mashable: telefonul, inafara de forma ecranului, nu ofera niciun argument in plus in fata concurentei.