Primele accesorii pentru tableta Apple iPad Air

Data: 28/10/2013 | Autor: .

Logitech pentru iPad Air_Logitech_UltrathinKBfolio_Keyboard

Logitech a lansat o gama de accesorii pentru noua tableta iPad Air. Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio și Logitech Folio Protective Case ofera protecție impotriva cazaturilor, varsarilor și zgarieturilor accidentale si vor putea fi cumparate din magazine din luna noiembrie.

Fiecare model este creat din materiale de foarte buna calitate, sunt ultra-subțiri și ultra ușoare, completand astfel design-ul tabletei iPad Air. Tastaturile pentru tableta se conecteaza cu ajutorul tehnologiei Bluetooth și dispun de taste mari care fac ca experiența de tastare sa fie rapida și fluida. Husele Folio pot fi folosite ca stand, putand sa mențina tableta la un unghi potrivit pentru lectura, vizionare de film sau experimentare a jocurilor.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech FabricSkinKBfolio_Exterior pentru iPad AirLogitech FabricSkin Keyboard Folio imbina look-uk stilat cu tehnologia inteligenta, protejand iPad-ul și oferindu-i o serie de noi funcții fara a compromite design-ul ultra subțire. Disponibila intr-o varietate de culori, cea mai noua serie folio aduce un plus de clasa tastaturilor pentru iPad, in timp ce invelișul sau rezistent la apa ajuta la protejarea ecranului și a parții din spate a tabletei.

Tastatura cu Bluetooth este integrata invelișului interior al carcasei folio. Tastele de dimensiuni standard – ce includ shortcut-urile iOS – ofera confortul unei tastaturi tradiționale. Sistemul nou SecureLock folosește cleme cu o greutate și un profil redus, care prind ferm tableta și permit prinderea și despriderea facila a iPad-ului. O serie de magneți camuflați mențin tableta in doua poziții convenabile pentru modurile de divertisment și de tastare. Tastatura poate fi incarcata prin micro-USB, iar durata de viața a bateriei sale este de pana la 3 luni. Logitech FabricSkin Keyboard Folio va fi disponibil la un preț recomandat de 149,99 Euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad Air

Logitech UltrathinKBCover_Keyboard pentru iPad AirNoul Logitech Ultrathin Keyboard Cover este perechea ideala pentru cea mai noua tableta Apple. Husa imbina calitațile celei mai bine vandute tastaturi pentru iPad și design-ul premiat al Logitech Ultrathin Keyboard Cover, intr-o varianta croita special pentru iPad Air. Aceasta include un inveliș pentru ecran din aluminiu, pentru un plus de protecție, și o tastatura wireless.

Tastatura Bluetooth integrata are in spate decenii de expertiza in inginerie și cercetare, oferind o experiența de tastare rapida, fluida și confortabila, alaturi de sunetul familiar al tastelor convenționale și shortcut-urile iOS precum cut, copy și paste. O clema magnetica contribuie, alaturi de magneții din rama iPad-ului, la atașarea ferma a tabletei, in timp ce un șanț magnetic situat in spatele tastaturii ține tableta in poziție verticala, la un unghi ideal pentru tastare și interacționarea cu ecranul tactil. Tastatura poate fi incarcata prin micro-USB, iar durata de viața a bateriei sale este de pana la 3 luni. Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech_FabricskinKBfolio_KeyboardLogitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air imbina dimensiunile subțiri și greutatea redusa cu protecția sporita pentru iPad. Tastatura Bluetooth integrata dispune de taste de aceeași dimensiune cu cele pentru computer, pentru o scriere rapida și fara erori.

Un stand cu dual-view menține iPad-ul in poziție verticala pentru tastare, sau in poziție orizontala pentru vizualizarea de conținut, in timp ce sistemul SecureLock prinde ferm tableta fara a compromite design-ul ultra slim. Logitech Ultrathin Keyboard Folio va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Folio Protective Case pentru iPad Air

Logitech FolioProtectiveCase_Exterior pentru iPad AirPentru cei aflați doar in cautarea unei huse stilate, fara o tastatura integrata, Logitech a creat Folio Protective Case. Aceasta dispune de un inveliș rezistent la apa, ce protejeaza tableta de lovituri, zgarieturi sau varsari accidentale de lichide.

Și acest model folosește noul sistem SecureLock pentru prinderea iPad-ului. Husa folio are și rolul unui stand ajustabil care poate menține tableta in mai multe poziții, de la aproape orizontal, la complet vertical. Logitech Folio Protective Case va fi disponibil la un preț recomandat de 49,99 Euro.