Primele imagini din House Of The Dragon, mult așteptatul prequel Game of Thrones

Data: 30/04/2021 | Autor: .

HBO va lansa un nou serial, un prequel al Game Of Thrones. Acțiunea din House of the Dragon (Casa Dragonului) este plasată cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și va prezenta istoria Casei Targaryen. Filmările au început deja!

Unul dintre oficialii HBO, Casey Bloys, citat de DailyMail,  a declarat recent că noul serial va debuta, cel mai probabil, în 2022. El a adăugat că în prezent se scrie scenariul, iar ulterior se va trece la producția acestuia.

Înainte de sezonul final din Game of Thrones, HBO a comandat cinci scenarii diferite, iar House of the Dragon a fost câștigătorul.

Matt Smith și Emma D’Arcy au fost fotografiați pentru prima oară pe plaja Holywell Bay din Cornwall, intrând în pielea personajelor lor. Cu o perucă blondă, Matt, în vârstă de 38 de ani, este de nerecunoscut în rolul prințului Daemon Targaryen.

Emma, portretizând-o pe Rhaenyra Targaryen, seamănă acum destul de mult cu personajul Emiliei Clarke, Daenerys Targaryen, din Game of Thrones. Părul platinat este o trăsătură importantă a casei Targaryen.

„Unul dintre avantajele Casei Dragonului este că a existat un text de la George RR Martin și a existat un fel de foaie de parcurs”, a adăugat Bloys.

House of the Dragon se va baza pe cartea ,,Fire & Blood’’

Cu un scenariu dezvoltat de Ryan Condal, House of the Dragon se va baza pe cartea ,,Fire & Blood’’ lansată de George RR în noiembrie 2018 și care spune povestea Casei Targaryen, care a condus Westeros timp de 300 de ani.

În Game of Thrones, Daenerys Targaryen a marcat ultimul episod al istoriei familiei Targaryen.

Acțiunea din „House of the Dragon” se desfășoară cu 300 de ani înainte de cea din GoT, serial care s-a încheiat în 2019.

Despre castelul medieval de pe Muntele St Michael din Mount’s Bay, în Cornwall, unde au loc momentan filmările se poate spune că seamănă izbitor cu cel locuit de regina Cersei în seria originală, filmată în Dubrovnik, Croația.

Castelul are o priveliște superbă asupra Mării Nordului. Se va filma, de asemenea, și la studiourile Leavesden, deținute de Warner Bros.