Primele imagini video din FIFA 23 fac furori pe internet

Data: 21/07/2022 | Autor: .

Primele imagini video din FIFA 23 fac furori pe internet

Electronic Arts a lansat primul trailer video cu noul joc de fotbal EA SPORTS™ FIFA 23. Clipul video, care aduce prezintă imagini spectaculoase din noul joc care include, în premieră, și o ligă feminină, a devenit viral pe internet, avand peste 2 milioane de accesari in primele 3 ore de la lansare.

FIFA 23 va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul anticipat pentru FIFA 23 Ultimate Edition începe pe 27 septembrie 2022.

Actualizările aduse tehnologiei HyperMotion2 din FIFA 23 au deblocat o serie de funcții noi, făcând experiența de joc mai captivantă ca niciodată. Mișcările pe teren ale echipei și ale jucătorilor sunt mai receptive, mai inteligente și autentice, indiferent de poziția în joc: împotriva unui jucător aflat în apărare sau în atac. Fanii vor descoperi un nou sistem inteligent de dribling, o tranziție mai naturală și mai fluidă, mecanisme de accelerare complet noi, o manevrabilite îmbunătățită și multe altele.

Odată cu introducerea cluburilor de fotbal feminin în FIFA 23, au fost adăugate și animații cu totul noi ce au ca sursă de inspirație mișcările jucătoarelor din viața reală.

„Am împins granițele realismului în EA SPORTS FIFA 23 prin HyperMotion2, folosind tehnologie de ultimă oră pentru a capta echipe profesioniste în meciuri de intensitate maximă, care transformă milioane de puncte de date în animații noi în timp real”, a spus Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FIFA. „Rezultatul constă în cele mai naturale și realiste mișcări în jocurile de fotbal și, atunci când este combinată cu includerea atât a Cupelor Mondiale masculine, cât și a celor feminine, a cluburilor de fotbal feminin și a funcțiilor de joc cross-play, va acapara jucători și fani ai fotbalului din întreaga lume pentru mulți ani de acum înainte.”

O experiență fidelă cu peste 19.000 de jucători

FIFA 23, cea mai fidelă experiență de fotbal interactiv, dispune acum de cluburi de fotbal feminin, Barclays Women’s Super League și Division 1 Arkema alăturându-se celor mai mari vedete și echipe și celor peste 19.000 de jucători din peste 700 de echipe, cu peste 100 de stadioane și din mai mult de 30 de ligi de fotbal. FIFA 23 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga și LaLiga Santander.

EA SPORTS include o varietate de actualizări și inovații pentru Career Mode, Pro Clubs, VOLTA FOOTBALL,  Ultimate Team™ și multe altele. Noul sistem de antrenament Training Center le va oferi jucătorilor noi și mai puțin experimentați posibilitatea de a învăța cu ușurință elementele de bază ale jocului și de a-și perfecționa abilitățile înainte de a intra într-un meci.

Cupa mondială atât pentru fotbalul masculin cât și cel feminin

Pentru prima oară, fanii vor avea oportunitatea de a concura atât în cadrul Cupei Mondiale FIFA de fotbal masculin, cât și în cea de fotbal feminin în același joc, Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ și Cupa Mondială FIFA Feminin Australia și Noua Zeelandă 2023™, urmând să fie disponibile ulterior.

Membrii EA Play pot profita mai mult având parte de recompense lunare în joc. Pentru mai multe informații despre EA Play, accesați https://www.ea.com/ea-play

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series S|X, PC, Stadia, PS4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul înainte de data oficială a lansării pentru Ultimate Edition va fi disponibil pe 27 septembrie, 2022.