Alienware m17 R5, cel mai performant laptop AMD Advantage.Display de 480 Hz!

Data: 20/07/2022 | Autor: .

Alienware anunță lansarea celui mai puternic laptop AMD Advantage de 17″, Alienware m17 R5, și introducerea pentru prima dată a tehnologiei de display la 480 Hz. 

Alienware m17 R5 este promovat drept cel mai puternic laptop AMD Advantage de 17″ din lume, oferind performanțe cu adevărat remarcabile.

Alienware m17 R5 oferă viteze extrem de mari și timpi de răspuns remarcabili, astfel încât să puteți juca titlurile dvs. preferate cu un gameplay fluid; veți avea senzația că jocul a devenit o extensie a simțurilor dvs. De asemenea, m17 R5 este dotat cu tehnologia de răcire Alienware Cryo-tech, cu o cameră de vapori încorporată, pentru a susține performanțe ridicate atunci când jucați jocuri cu o grafică intensivă.

Modelul m17 R5 este rezultatul unui parteneriat cu AMD, care include procesoarele AMD Ryzen™ din seria 6000, grafica AMD Radeon™ RX 6000 și noile tehnologii AMD Smart Technologies. Actualizarea de astăzi îi urează bun venit noului GPU AMD Radeon™ RX 6850M XT 12GB GDDR6 în gama de configurații.

  • AMD SmartShift Max: Schimbarea dinamică a puterii între un GPU Radeon și APU sporește performanța pentru jocuri, randare și crearea de conținut.
  • AMD SmartAccess Graphics: Îmbunătățiți frame rates, reduceți latența și economisiți bateria prin activarea grafică discretă Radeon sau a graficii Ryzen pentru a gestiona randarea și prezentarea, menținând în același timp AMD FreeSync™. Disponibil numai la anumite modele.
  • Memorie AMD Smart Access: Obțineți un avantaj suplimentar atunci când procesoarele dvs. Ryzen sunt capabile să exploateze întregul potențial al memoriei plăcii grafice Radeon.
  • AMD FreeSync™ Premium: Obțineți o performanță fluidă, fără artefacte, la aproape orice framerate. Această tehnologie de sincronizare adaptivă se potrivește cu rata de reîmprospătare a graficii și a afișajului pentru un gameplay foarte fluid.

Display-urile la 480Hz în Alienware m17 R5 and x17 R2

Disponibilă acum pe laptopurile de gaming Alienware m17 R5 și Alienware x17 R2, o tehnologie de afișare nou-nouță va fi remarcată de gameri. Display-urile FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms aduc o multitudine de beneficii în timpul jocului, printre care: fluiditatea animațiilor pentru o urmărire mai ușoară a țintelor, reducerea efectului fantomă care minimizează distragerea atenției și o latență mai mică a sistemului, ceea ce vă va permite să observați mai devreme alți jucători.

În timp ce orice jucător poate beneficia de frame rates remarcabile pe care le oferă acest display de 480Hz, jucătorii competitivi care joacă jocuri cu ritm rapid vor observa imediat avantajele ratelor de reîmprospătare ridicate. Aceste ecrane sunt activate atât pentru AMD FreeSync™, cât și pentru NVIDIA G-SYNC cu Advanced Optimus. Datorită acestei generații grafice, orice jucător care joacă titluri populare de jocuri esports poate debloca toate avantajele ecranelor de 480 Hz.

  • Advanced Optimus: Controlează automat MUX-ul hardware încorporat pentru a dezactiva iGPU și pentru a utiliza dGPU mai puternic al sistemului, ceea ce oferă un control suplimentar asupra performanței jocurilor și a duratei de viață a bateriei.
  • ComfortView Plus: O soluție hardware încorporată, mereu activă, bazată pe lumină albastră redusă, care nu compromite acuratețea culorilor reale.
  • Dolby Vision: Aduce profile de culoare și contrast optime care depășesc cu mult capacitățile HDR tradiționale.

Alternativ, Alienware oferă ecrane UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms pe laptopurile m17 R5 și x17 R2 pentru cei mai interesați de un display cu rezoluție mai mare decât de rate de reîmprospătare mai rapide.