Primele impresii despre Galaxy S III. Un telefon uimitor (VIDEO)

Data: 4/05/2012 | Autor: .

La numai cateva ore de la lansarea oficiala, au aparut si primele review-uri la noul telefon Samsung Galaxy S III. Opinia generala este ca telefonul ridica o noua stacheta in piata smartphone-urilor.

Galaxy S III a fost lansat, oficial, joi seara, la Londra. „Inteligent fara niciun efort, intuitiv de simplu“. Acestea sunt cuvintele cu care a fost descris noul telefon.

Asa cum GadgetReport.ro a anticipat,noul model, Galaxy S III, vine cu profil de numai 8,6 milimetri, un ecran de 4,7 inch HD cu rezolutia de 1280X720 si o greutate de 133 grame.

Smartphone-ul are sub carcasa un procesor quad-core de 1,4 Ghz, extrem de puternic, sustinut de 1 GB de RAM. Samsung Galaxy S III va veni in trei versiuni de memorie: 16GB, 32GB si 64GB.

Telefonul are o camera de 8 MP capabila sa inregistreze in HD la 1080 P si conexiune 4G LTE. Softul special va permite activarea camerei aproape instantaneu si realizarea de pana la 20 de poze in rafala.

De asemenea, Samsung Galaxy S III va recunoaste fetele persoanelor dintr-o fotografie si le va putea trimite respectiva poza in mod automat tuturor.

Bateria are 2.100 miliamperi, suficienta, spun oficialii Samsung pentru a asigura o experienta multimedia non stop de 2 zile. In prezent, majoritatea smartphone-urilor abia daca rezista 12-15 ore. Samsung Galaxy S III se va incarca wireless, asezat pe o suprafata speciala.

Telefonul va fi disponibil in doua culori: alb si albastru.

Noul Galaxy S III va rula Android 4.0. Pe langa sistemul Android, Samasung a dotat noul telefon cu un asistent personal la similar SIRI de la iPhone 4S insa despre care expertii spun ca ar fi mai performant. Ramane de vazut.

Samsung Galaxy S III va fi lansat in 145 de țari, la sfarșitul lui mai. Livrarile incep in Europa, continua cu Asia și vor ajunge in SUA in vara. Pretul nu a fost specificat.

Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii.

Mai multe detalii despre telefon aflati in stirea difuzata, joi seara, de GadgetReport.ro