Primele impresii despre Mortal Kombat 11 Closed Beta

În weekend, Mortal Kombat 11 a avut o sesiune specială de closed beta. Am putut să încercăm câțiva luptători  și să ne delectăm, bineînțeles, cu grafica spectaculoasă a jocului.  Concluzia – este cel mai bun Mortal Kombat realizat vreodată. Jocul urmează să fie lansat oficial pe 23 aprilie, relateaza GadgetReport.ro

NetherRealm Studio și-a câștigat notorietatea cu seria Mortal Kombat, în care doi luptători cu abilități speciale și din tărâmuri diferite sunt puși să lupte până la ultima suflare. Ce a consacrat această serie de jocuri a fost nonconformismul adus în acea perioadă, când jocurile nu erau atât de violente. Fiecare luptător avea un set de mișcări pline de violență,  iar la final, câștigătorul putea să termine lupta într-un stil aparte, original și, bineînțeles, extrem de violent. În Mortal Kombat 11,  NetherRealm Studio ne oferă și mai multă acțiune, lupte și scene spectaculoase.

 

GadgetReport.ro a avut ocazia sa încerce sesiunea de Closed Beta pe platforma PlayStation 4,  mai exact pe modelul Pro, la o rezoluție 4k și la 60 de cadre pe secundă.  Sesiunea de closed beta a fost una specială doar pentru cei care au precomandat jocul.  În varianta finală a jocului Mortal Kombat 11, ne va aștepta o campanie single-player ce va continua povestea din precedentul titlu Mortal Kombat, plus multe alte moduri atât online cât și single player.

Pentru cei care sunt obișnuiți cu titlurile Mortal Kombat, vestea bună este că îi așteaptă mai multe scene și lupte la intensitate maximă.  În versiunea beta, am putut testa componenta online, meciurile 1 vs 1 , cât și o parte din modul  single player,  mai exact clasicul Towers unde ne alegem luptătorul și suntem puși să luptăm cu cei mai iscusiți adversari.

Personajele care au putut fi încercate în această sesiune au fost Scorpion,Jade, Kabal, Baraka și Scarlet, fiecare având stiluri diferite de luptă și numeroase miscări.

Interesant este că, în noul joc,  la fiecare început de meci, putem echipa fiecare luptător cu diferite arme, costumații, mișcări speciale, și chiar le putem atribui și linii de dialog. Astfel că, pe lângă faptul că fiecare dintre luptători va arăta diferit, aceștia vor avea și alt stil de luptă.

Desi nu au fost oferite foarte multe elemente de customizat în sesiunea beta, acestea nu vor lipsi din versiunea finală a Mortal Kombat 11.

Mecanicile jocului sunt asemănătoare cu cele din precedentele titluri, astfel că cei familiarizați cu jocurile de acest tip nu vor avea nicio problemă. Nici gamerilor care vor juca pentru prima dată Mortal Kombat nu le va fi greu sa se familiarizeze.

Concluzia după testul beta – Mortal Kombat 11 este un joc excelent, cu o grafică spectaculoasă, cu personaje bine definite, care promite o experiență plină de adrenalină. Pentru cei care doresc să precomande jocul, pot face acest lucru de pe acest link, atât pentru PlayStation 4, Xbox One, PC cât și, în premieră, pentru Nintendo Switch .