Razer anunță un nou parteneriat cu Alliance, una dintre cele mai de succes echipe de Dota 2

Data: 29/03/2019 | Autor: .

Razer și Alliance au anunțat un nou parteneriat strategic.  Înțelegerea prevede colaborarea pe termen lung între Team Razer și Alliance, și acoperă activitățile competiționale ale echipei,relateaă GadgetReport.ro

Alliance a fost înființată în aprilie 2013 cu ajutorul Razer, cu scopul de a susține și populariza sporturile electronice în Europa și în special în Scandinavia.  Echipa le oferea jucătorilor din regiune o șansă reală de a se face remarcați pe scena internațională de sporturi electronice.

De la fondarea sa, echipa Alliance s-a extins și a reușit să-și construiască o bază de fani în întreaga lume, din componența sa făcând parte de-a lungul timpului mai mulți jucători deosebit de talentați. Printre aceștia se numără și AdmiralBulldog, cel mai mare streamer de  Dota 2 de pe Twitch, respectiv Armada, considerat unul dintre cei mai pricepuți jucători de Super Smash Bros’ din toate timpurile.

Ca parte a noului parteneriat încheiat pe doi ani, jucătorii Alliance vor folosi cele mai noi periferice de gaming de la Razer, inclusiv gama de tastaturi BlackWidow, mouse-urile DeathAdder Elite și Naga Trinity, respectiv căștile Kraken Tournament Edition. Alliance a devenit cunoscută în 2013, când echipa sa de Dota 2, condusă de Jonathan “Loda” Berg, a câștigat prima ediție a competiției The International. De atunci, organizația a ajuns să fie deținută în întregime de jucători și continuă să dezvolte moștenirea lor bazată pe performanțele obținute în Dota 2.

“Razer a ajutat la înființarea Alliance în 2013, deoarece am văzut în ei o echipă de sporturi electronice care credea în aceleași valori ca noi,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “De atunci, Alliance a continuat să-și extindă organizația și comunitatea, bazându-se pe spiritul de echipă, dar și pe dedicare și fair play, astfel atingând un succes răsunător. Sunt mândru că suntem din nou partenerii strategici ai Alliance, care, cu susținerea completă a Team Razer, va avea o componență formidabilă în acest an și va avea un impact imens asupra scenei de sporturi electronice.”

Prin colaborarea cu Team Razer, echipa Alliance va juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse Razer. Procesul extensiv de cercetare și dezvoltare al Razer bazat pe feedback-ul primit de la jucători, le oferă membrilor Team Razer acces la produse aflate în primele stadii ale dezvoltării, părerea lor modelând produsul final care ajunge la utilizatori.

„Sunt absolut încântat să le urez din nou bun venit celor de la Razer, ei devenind unul dintre partenerii noștri principali pentru următorii doi ani,” a declarat Jonathan „Loda” Berg, CEO al Alliance. „Când mi-am început cariera competițională în cadrul echipei Alliance, Razer a fost printre primii parteneri care ne-au susținut. În 2013 când am câștigat Aegis în cadrul competiției The Internationals, a fost cu ajutorul Razer. Echipați cu perifericele deosebit de performante ale Razer, jucătorii noștri vor fi pregătiți pentru orice competiție. Razer este un adevărat pionier al sporturilor electronice , creat de jucători, pentru jucători, un crez pe care îl înțelegem perfect din postura de echipă deținută în totalitate de jucători. Suntem nerăbdători să creștem împreună următorul val de vedete ale sporturilor electronice.”

Parteneriatul dintre Team Razer și Alliance se va baza pe valorile deja existente ale organizației, precum dedicarea și munca în echipă, punând un accent important și pe comunitate pentru a ajuta jucătorii profesioniști să evolueze și să înregistreze noi succese. Prima țintă declarată este recucerirea titlului de campion în următoarea ediție a turneului The International.