Primele teste cu noile telefoane Apple iPhone 5s si iPhone 5c (VIDEO)

Data: 11/09/2013 | Autor: .

iphone_5s_5cApple a lansat marti noile modele iPhone 5S si iPhone 5C. Cele doua smartphone-uri, ce vor ajunge in magazine pe 20 septembrie, au intrat deja pe mainile jurnalistilor americani.

Primele lor impresii le puteti vedea in clipurile video de mai jos.

Despre noul iPhone 5s, jurnalistii afirma ca acesta este mult mai rapid, gratie procesorului de 64 biti. Noul sensor de amprenta se comporta foarte bine, iar camera foto cu dual-flash realizeaza fotografii mult mai clare si luminoase.

Filmarea in slow-motion este o optiune care face senzatie in primele teste. Cu siguranta va fi folosita intensiv de utilizatori.

Pe ansamblu, telefonul se misca impecabil si ofera o experienta de utilizare fara niciun repros. Marea problema o constituie insa ecranul, prea mic pentru o experienta de browsing cu adevarat confortabila.

Despre iPhone 5c, impresiile sunt, de asemenea, pozitive. Chiar daca plasticul folosit la carcasa este putin deranjant, telefonul nu arata deloc ca unul ieftin, iar noul sistem de operare il face sa se miste ireprosabil.

Gama variata de culori in care va fi disponibil va atrage cu siguranta in special tinerii, mai ales cei care pana acum nu isi permiteau un iPhone din cauza pretului ridicat.

Mai multe detalii despre noile telefoane Apple cititi aici.