Primul clip video cu noul Samsung Galaxy S IV (VIDEO)

Data: 15/03/2013 | Autor: .

 

img_gallery_b_04Samsung a lansat in aceasta dimineata primul clip video oficial cu cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy, modelul S 4. Cu un ecran Full HD, un profil mai subtire si un soft care permite controlul telefonului doar din priviri, telefonul are mari sanse sa inregistreze un record de vanzari

Telefonul vine cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci si o rezolutie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Smartphone-ul este mult mai subtire decat precedenta generatie (7,9 mm) dar si mult mai usor (130 g).

S4 prezinta doua variante de procesor,un octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz, o memorie RAM de 2 GB, o memorie interna ce poate ajunge la 64 GB, o camera principala de 13 megapixeli si una frontala de 2.1 megapixeli.

Telefonul ruleaza Android 4.2.2. si va fi alimentat de o baterie de 2.600 mAh.

Samsung GALAXY S 4 va fi disponibil la lansare in doua variante de culoare – Black Mist și White Frost – alte culori urmand sa fie lansate pe parcursul anului.

Telefonul va fi disponibil din trimestrul al doilea la nivel internațional, inclusiv in Statele Unite, prin intermediul parteneriatelor cu operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular sau Cricket. In Europa, Samsung GALAXY S 4 va intra pe piața datorita parteneriatelor internațional avute cu operatori precum Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica și Vodafone.

Urmariti mai jos prezentarea integrala a noului telefon, realizata aseara la New York.