Primul film de cinema înregistrat cu o cameră mirrorless Sony: The Possession of Hannah Grace

Data: 6/12/2018 | Autor: .
The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

Sony Pictures a lansat un film thriller care, dincolo de subiectul incitant, prezintă o inovație în materie de filmare. ,,The Possession of Hannah Grace’’ este primul film de cinema înregistrat cu o cameră full-frame mirrorless Sony A7S II, relatează GadgetReport.ro

,,În ciuda dimensiunilor sale reduse, camera are abilitatea de a înregistra imagini frumoase în condiții de luminozitate scăzute, grație tehnologiei LED lighting, rezultatul fiind un proiect vizual fantastic”, a declarat producătorul filmului, Glenn S. Gainor.

Camera mirrorless Sony A7S II a înregistrat imaginile în 16:9 4K, iar în urma procesării s-a ajuns la un aspect 2.40:1, în ton cu standardele cinematografice.

Chiar dacă camera este extrem de ieftină, raportat la standardele Hollywood, aceasta a reușit să facă ceea ce alte camera profesionale, precum cele de la RED, Arri și Panavision nu au reușit – să filmeze imagini foarte clare, strălucitoare și bine definite în condiții de luminozitate scăzută.

Sony A7S II costă 6.200 de lei și poate fi cumpărată, cu tot cu obiectiv, de pe acest LINK.

Lansată în 2015, camera mirrorless Sony A7S II are, bineînțeles, limitele sale. Nu poate înregistra mai mult de 8-bit video și prezintă așa-numitul ,,jello effect’’.

,,Pentru a evita problemele, am folosit 4-5 camere pentru a filma cadrele, fără a schimba lentilele”, a declarat producătorul.

,,The Possession of Hannah Grace’’ spune povestea fostului polițist Megan Reed (Shay Mitchell) care, în timp ce lucrează la morga unui spital, află că unul dintre cadavre a fost supus unui ritual exorcist. Începe o anchetă pe cont propriu și va afla, astfel, adevărul despre moartea victimei.

Filmul, a cărui producție a costat numai 10 milioane de dolari, a adunat în weekendul de debut 6,4 milioane de dolari, producătorii fiind optimiști că vor ajunge foarte repede pe profit.