Primul telefon curbat din lume ajunge in magazine (VIDEO)

Data: 20/01/2014 | Autor: .

lg_g_flex_curve-gadgetreport-456x304LG a anuntat ca va incepe comercializarea primului sau telefon cu ecran curbat, modelul LG G Flex. Primii care vor putea cumpara noul smartphone vor fi clientii companiei de telefonie mobile Sprint, din SUA, incepand de pe 7 februarie.

Sprint a anuntat ca va primi precomenzi pentru noul telefon de pe 31 ianuarie. Telefonul va putea fi cumparat la 650 de dolari fara contract si la 299 dolari pentru un contract de 2 ani.

LG G Flex va fi disponibil, ulterior, si in retelele AT&T si T-Mobile. LG nu a anuntat, pentru moment, cand va lansa noul smartphone la nivel international.

Asa ca, pana sa il vedem in Romania, cel mai probabil in februarie-martie,
putem vedea cel mult review-urile la revolutionarul smartphone LG G Flex.

Cel mai nou il vedeti in clipul de mai jos.

Telefonul LG G Flex vine cu un ecran urias, de 6 inchi, la 720 p, si cantareste numai 177 de grame.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu o forma unica, telefonul LG G Flex prezinta un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2,26 Ghz, 2 GB de RAM si doua camere, una de 13 MP si o alta de 2,1 MP.

La capitolul autonomie, telefonul se lauda cu 2 zile de functionare gratie bateriei de 3.500 mAh. Telefonul LG G Flex ruleaza Android 4.4 si o suita noua de aplicatii LG, printre care dual-window si KnockON, functie deja introdusa pe G2.