Primul trailer cu deja celebrul film SF Interstellar (VIDEO)

Data: 16/12/2013 | Autor: .

interstellar

interstellar_selfmade_teaser_poster_by_jakobjewel-d67b9olIn 2013, Alfonso Cuaron i-a trimis in spatiu pe Sandra Bullock si George Clooney unde i-a pus sa lupte pentru supravietuire. In 2014 isi fac bagajele Matthew McConaughey si Anne Hathawaycare. indrumati de regizorul Christopher Nolan, vor incerca sa afle raspunsurile la cele mai importante intrebari ale omenirii.

Warner Bros a lansat primul trailer pentru noul film al regizorului, iar ideea se invarte in jurul unei echipe de exploratori care pleaca intr-o aventura curajoasa si fara precedent printr-un tunel al timpului in speranta ca vor depasi limitarile legate de deplasarea in spatiu si vor cuceri distantele vaste ale unei calatorii interstelare, relateaza Allentto.com

Scenariul este scris de Christopher Nolan si Jonathan Nolan si are la baza teoriile stiintifice scrise de astrofizicianul Kip Thorne.

Trailerul este o piesă surprinzătoare ce se bazează pe unitatea spiritului uman de a menține curiozitatea specifică nouă şi un omagiu adus îndrăznelii de care noi ca şi umanitate dăm dovadă atunci când vine vorba de explorare.

În film mai joacă Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Câine, David Oyelowo, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Topher Grace, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Timothée Chalamet, și Matt Damon.

Interstellar va ajunge în cinematografe pe 8 Noiembrie 2014.