Primul trailer pentru filmul Assassin’s Creed

Primul trailer pentru filmul  Assassin’s Creed

Regency Enterprises, Ubisoft și DMC Film au lansat primul trailer pentru filmul Assassin’s Creed, care urmează să ajungă în cinematografe pe 21 decembrie.

Cu un buget estimat de 125 milioane de dolari, filmul îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael K. Williams, Brendan Gleeson şi Jeremy Irons.

Cunoscutul actor Michael Fassbender joacă rolul lui Aguilar, un spadasin spaniol din secolul al XV-lea, strămoșul lui Callum Lynch, din lumea modernă. În film, Callum pătrunde în memoria lui Aguilar, cu ajutorul unei mașinării numite Animus, acesta fiind pornit să găsească un obiect pierdut de o importanță extrem de mare. În călătoria sa, Callum devine un Master Assassin și descoperă că este descendatul unei societăți secrete de asasini.

Michael Fassbender a comparat filmul Assassin’s Creed cu seria „Matrix”, ca ritm al acțiunii și nu ca efecte speciale sau tehnici de filmare.

„Ne bucurăm că scenele de luptă se desfășoară în locații reale, nu în fața unei pânze verzi. Avem cascadorii foarte bine realizate, sărim de un zid pe altul în capitala Maltei, La Valleta. E ca în Matrix”, a povestit actorul pentru revista Empire.

Primul trailer pentru filmul Assassin’s Creed a fost difuzat, în premieră, la emisiunea Jimmy Kimmel Live – un show de late night foarte popular în Statele Unite.

„Assassin’s Creed”, regizat de Justin Kurzel, are premiera pe 21 decembrie 2016.