Proiectul SF Alibaba. Cum vom face shopping in realitatea virtuala

Data: 28/09/2016 | Autor: .

shopping in realitatea virtuala Alibaba-Virtual-Reality

Gigantul asiatic Alibaba a prezentat prototipul unei platforme online care ne va permite sa facem shopping in realitatea virtuala. Dezvoltată de compania americană Magic Leap, interfaţa a fost prezentată de CEO-ul Alibaba, Chris Tung, relatează GadgetReport.ro

Demonstraţia, realizată cu produsele companiei Alibaba, arată modul în care, prin intermediul comenzii vocale, vom putea face cumpărături de pe internet.

Diferenţa faţă de modul în care facem shopping în prezent este aceea că vom putea vedea, în 3D şi la o scară reală, produsul achiziţionat, randat virtual cu ajutorul software-ului Magic Leap.

shopping in realitatea virtuala 17IES-

De exemplu, dacă ne va interesa un obiect de mobilier, platforma de shopping îl va reda virtual în casă, astfel încât să vedem dacă se potriveşte în spaţiul respectiv.

Magic Leap şi Alibaba nu au făcut niciun fel de declaraţii legate de momentul la care o asemenea tehnologie ar putea deveni realitate. Cert este că acesta se anunță a fi viitorul în domeniu.

shopping in realitatea virtuala slider_vretail-1025x572

Alibaba se află printre principalii investitori în Magic Leap. Platforma virtuală din Miami a atras finanţări de 1,3 miliarde de dolari de la companii precum Google, Qualcomm şi Legendary Entertainment.

Cum vom face shopping in realitatea virtuala aflati din clipul video de mai jos.

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.