QuickScan. Cum sa afli rapid daca ai calculatorul virusat

Data: 21/02/2012 | Autor: .

Bitdefender a lansat o noua versiune a QuickScan, un program gratuit de scanare online prin intermediul caruia utilizatorii pot verifica daca calculatoarele lor sunt virusate sau vulnerabile. 

Solutia de securitate  foloseste motoarele de scanare integrate de Bitdefender si in celelalte produse de securitate din portofoliu, se precizeaza intr-un comunicat de presa BitDefender.

Noua versiune QuickScan beneficiaza de o mai buna integrare in cele mai populare bowsere de Internet, precum Chrome, Firefox , Internet Explorer.

” QuickScan  este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a verifica computerul de virusi”, afirma Razvan Costache, QuickScan’s product marketing manager. ”Suntem convinsi ca noile imbunatatiri vor face produsul nostru si mai popular in lupta cu pericolele online”, adauga acesta.

Din februarie 2010 si pana in prezent, QuickScan a avut peste 5,5 de milioane de utilizatori unici si a realizat peste 101 milioane de scanari de sistem. Datele arata ca in functie de configuratia sistemului si de numarul de procese active, prima scanare a computerului dureaza intre 50 si 100 de secunde.

Prima versiune a QuickScan stabilea un standard in industrie prind gradul foarte ridicat al detectarii pericolelor informatice active.

Noua versiune QuickScan se gaseste aici.