RadarMe. Cosmote lanseaza o aplicatie de localizare a prietenilor

Data: 17/12/2012 | Autor: .

Mesajele instant reprezinta una dintre cele mai usoare si rapide modalitati de a tine legatura cu prietenii. De aceea, Cosmote Romania a lansat o aplicatie dedicata, care permite utilizatorilor sa vada unde se afla prietenii lor in timp ce au o conversatie cu acestia.RadarMe1

‘RadarMe’ este o aplicatie freemium bazata pe localizare, ce ofera servicii de chat, creare de grupuri si alte caracteristici care permit utilizatorilor sa interactioneze usor cu prietenii si alti utilizatori ai aplicatiei.

Aplicatia include 6 optiuni – chat privat, harti, chat de grup, extra grup si un pachet de servicii aditionale. Design-ul aplicatiei include localizarea in timp real a utilizatorilor activi, pe baza unui ecran cu radar si harta.

Pentru o localizare mai precisa a utilizatorilor aplicatiei, este necesara activarea GPS-ului. Grupurile pot fi create sau pot fi adaugate, in timp ce legatura cu alti utilizatori poate deveni distractiva.

Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii romani in Google Play, incepand de luni, cu o oferta speciala pentru toti clientii COSMOTE. Clientii care au deja activata extraoptiunea Connect Mobile (preplatita sau la abonament) vor beneficia, in cadrul unei promotii, de trei optiuni ale aplicatiei ‘RadarMe powered by COSMOTE’ ca bonus, fara alte costuri.

Utilizatorii care descarca, se inregistreaza si utilizeaza ‘RadarMe powered by COSMOTE’ vor primi, gratuit, optiunea de a crea un grup, beneficiind de aceasta pentru toata perioada cand vor utiliza aplicatia, astfel incat reuniunea prietenilor sau a familiei si comunicarea cu ei va deveni mai usoara.

Daca nu este utilizata gratuit impreuna cu Connect Mobile, aplicatia ‘RadarMe powered by COSMOTE’ este disponibila pentru utilizatorii COSMOTE pentru 0.60 euro/luna (fara TVA).

Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii care folosesc telefoane cu sistem de operare incepand de la Android 2.2.