Razboiul Stelelor: Samsung blocheaza noul iPhone 4S

Data: 5/10/2011 | Autor: .

Samsung a anuntat, oficial, ca va cere autoritatilor din Franta si Italia sa blocheze vanzarile noului telefon iPhone 4S despre care spune ca include doua tehnologii pentru care detine licenta.

Intr-o declaratie pe samsungtomorrow.com, oficialii concernului sud-coreean afirma ca detin patentele pentru comuncatiile prin WCDMA.

“Apple continua sa violeze in mod flagrant drepturile de proprietate intelectuala pentru tehnologia noastra”, afirma Samsung in declaratie. “Credem ca este necesar sa fie luate toate masurile legale pentru a ne proteja inovatiile”, continua oficialii sud-coreeni.

Samsung a inaintat deja plangeri in justitie la Paris si Milano si a cerut curtii sa blocheze vanzarile pe cele doua piete. Cititi intregul comunicat aici

Reactia Samsung vine dupa ce Apple a chemat Samsung in justitie in mai multe procese in care reclama faptul ca telefoanele si tabletele sud-coreene contin tehnologie made in Apple. Apple a reusit sa blocheze, astfel, distributia unor produse Samsung pe mai multe piete internationale.