Razer BlackWidow V3. Dacă vrei o altfel de tastatură pentru jocuri și PC

Data: 13/11/2020 | Autor: .

Dacă te-ai săturat de tastatura anostă, clasică, pe care o folosești pentru jocuri si browsing, o bună alternativă o reprezintă Razer BlackWidow V3, o tastatură cu fir care îți oferă o perspectivă cu totul specială.

 

 

Tastatura celor de la Razer este gândită cu dedicație pentru cei care se joacă pe PC. Fiecare apăsare de tastă este rapidă, concretă, o simți, pentru că fiecare din taste are un joc mecanic, bine calibrat.

Razer BlackWidow V3 este o tastatură precisă. Apeși și primești instant răspunsul, ceea ce contează în gaming, atunci când trebuie să te miști rapid și să ai garanția că, odată apasată o anumită tastă, rezultatul se va traduce într-o acțiune în joc.

Ai butoane dedicate pentru gaming, însă este în același timp și o tastatură obișnuită, cu câteva mici artificii, printre care se află și o rolă metalică pentru volum.

Razer BlackWidow V3 - Green Switch - US - Black

Este o tastatură pe care, atunci când te obișnuiești cu ea – tastele sunt destul de înalte, îți va fi foarte ușor să scrii corect. Asta pentru că vei simți fiecare tastă, clickul fiind unul bine definit.

Este, pe de altă parte, o tastatură zgomotoasă, pentru că, să nu uităm, este gândită pentru jocuri.

Așa că, dacă o vei folosi la birou sau undeva unde mai sunt și alți oameni lângă tine, pe unii s-ar putea să-i deranjeze zgomotul făcut.

Am defini experiența oferită de această tastatură cu cea a unei mașini de scris.

Tastele au fost gândite așa înalte și cu acest zgomot pentru a garanta o experiență de jocuri cât mai bună. Să știi pe ce apeși, să simți acest lucru și să ai garanția că odată apăsată tasta respectivă, vezi acțiunea instant pe ecran.

Un alt punct de atracție al acestei tastaturi îl reprezintă experiența specială oferită de sistemul Razer Chroma RGB. Toate tastele sunt luminate, astfel încât îți oferă o senzație specială, cu iz SF.

Mai mult chiar, prin intermediul aplicației dedicate, vei putea să îți personalizezi experiența vizuală. Vei putea să setezi culorile tastaturi după cum îți dorești, vei putea să faci ca tastatura să răspundă diferit în funcție de acțiunea din joc.

Ne-a plăcut și faptul că literele, cifrele, comenzile se văd foarte clar indiferent de culoarea aleasă.

Experiența de utilizare este completată de formatul optim, din punctul nostru de vedere, pentru majoritatea utilizatorilor. Tastatura are dimensiuni clasice, este destul de grea, pentru a nu juca pe masă, iar cadrul de plastic și metal este completat de un pad care se atașează și îți permite să folosești tastatura în condiții ergonomice.

Razer BlackWidow V3 - Green Switch - US - Black

În concluzie, tastatura merită achiziția dacă îți dorești un accesoriu de gaming pe fir, spectaculos ca look și extrem de precisă în acțiune. Dacă vrei să o cumperi,  o găsești pe acest link.