Citizen CZ Smart. Primul ceas Citizen cu ecran complet digital

Data: 17/11/2020 | Autor: .

Citizen face încă un pas către noile tehnologii, anunțând lansarea primului ceas inteligent cu ecran complet digital. Citizen CZ Smart costă 395 dolari și este disponibil în prezent pentru pre-comandă, livrările urmând să înceapă din 14 decembrie.

Citizen CZ Smart nu este primul ceas inteligent Citizen, dar este primul ceas al companiei care prezintă un ecran complet digital, aducând o suită de aplicații și funcții familiare designului tradițional.

La prima vedere, Citizen CZ Smart seamănă cu ceasurile clasice Citizen, cu o ramă solidă, inel superior din aluminiu anodizat negru și butoane pe lateral.

CZ Smart

Carcasa cu iz clasic înconjoară, în premieră, un ecran AMOLED cu ecran tactil de 1,28 inchi. Display-ul poate fi personalizat cu mai multe fețe, precum Active, Dashboard, Neo și Retro.

Ca orice ceas inteligent, Citizen CZ Smart este capabil să facă mai multe lucruri dincolo de afișarea orei.

CZ Smart

Ceasul rulează sistemul de operare Wear Google, deci poate afișa toate aplicațiile obișnuite precum alarme, calendare, contacte, cronometru etc. Un difuzor și un microfon încorporat îi permit utilizatorului să răspundă la apeluri telefonice, să primească notificări despre mesaje text și e-mailuri și să adreseze întrebări asistentului Google.

Citizen CZ Smart se poate conecta la telefoane sau căști prin Bluetooth, internet prin Wi-Fi, GPS pentru navigație și NFC pentru a efectua plăți fără contact prin Google Pay.

CZ Smart

Există, de asemenea, un monitor de ritm cardiac, accelerometru și giroscop care funcționează cu Google Fit și alte aplicații pentru a vă urmări pașii, somnul, activitatea și antrenamentele.

Citizen afirmă că durata de viață a bateriei este mai mare de 24 de ore și poate fi reîncărcată rapid, la 80%, în 40 de minute.

Citizen CZ Smart este rezistent la apă până la 30 m (98 ft) și este compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iPhone.