Razer Blade 15. Cel mai puternic laptop de gaming

Data: 2/04/2020 | Autor: .

Razer Blade 15. Cel mai puternic laptop de gaming

Razer a lansat noul laptop de gaming Razer Blade 15, bazate pe noile procesoare cu opt nuclee Intel® Core™ i7 din cea de-a zecea generație, soluții grafice NVIDIA® GeForce® RTX SUPER™ și ecrane cu refresh rate de 300Hz, toate incluse într-o carcasă de aluminiu cu dimensiuni reduse, relatează GadgetReport.ro

Noile Blade 15, echipate cu Windows 10, încorporează un ecran Full-HD de 15.6”  cu un refresh rate de 300Hz.

Pentru creatorii de conținut și pasionații de divertisment digital, noul Blade 15 va fi disponibil și cu un afișaj 4K OLED. Ecranul 4K OLED poate să redea 100% din standardul de culoare DCI-P3, fiind disponibil cu și fără suport tactil.

Noul Razer Blade 15 este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core din cea de-a zecea generație, inclusiv i7-10875H, primul procesor cu opt nuclee încorporat vreodată într-un Razer Blade. Noile procesoare Intel Core din cea de-a zecea generație ating un nivel superior de performanță față de generațiile anterioare, cu viteze de până 5.1Ghz și Intel Smart Cache de 16MB.

Procesoarele Intel Core i7 din cea de-a zecea generație vin la pachet cu alte îmbunătățiri precum conectivitatea wireless îmbunătățită datorită lui Intel Wi-Fi 6 AX201 (Gig+), cu viteze de până la 2.4Gbps și noile module de memorie DDR4 de 2933Mhz.

Noul Blade 15 este echipat cu cea mai nouă soluție grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q. Noua gamă RTX SUPER oferă o creștere de performanță de 25% față de soluțiile grafice RTX inițiale, cu 8 GB memorie GDDR6 cu lățime de bandă crescută și mai multe nuclee dedicate pentru ray tracing. Datorită performanței avansate când vine vorba de aplicarea tehnologiei ray tracing în timp real, noile Blade 15 pot rula cele mai noi și mai solicitante jocuri cu setările grafice duse la maxim. Soluțiile grafice RTX SUPER aduc beneficii adiționale  pentru sistemele de realitate virtuală, dar și pentru activitățile de creație, unde orice spor de performanță ajută la reducerea timpilor de randare sau creșterea gradului de fidelitate a redării vizuale.

Noua generație include și cu o tastatură regândită, opțiuni de intrare și ieșire îmbunătățite, respectiv spațiu de stocare generos de tip SSD, oferind astfel utilizatorilor resursele necesare să ruleze cele mai solicitante jocuri și să facă față provocărilor din spațiul profesional, dar și cel personal.

Pentru a îmbunătăți acuratețea, noua tastatură include pe lângă tehnologiile n-key rollover și anti-ghosting, o tastă Shift alungită, respectiv taste direcționale cu înălțime înjumătățită. Nu lipsește nici suportul pentru Razer Synapse 3, tastatura putând fi personalizată cu ajutorul tehnologiei de iluminare Razer Chroma RGB, ce le permite utilizatorilor să aleagă dintre 16,8 milioane de culori și efecte.

Opțiunile extinse de conectivitate includ porturi USB 3.1 Gen 2 Type-A, un port HDMI, un port USB Type-C și un port Thunderbolt™ 3 (USB-C). Anumite modele Blade 15 vor putea fi încărcate cu ajutorul porturilor USB Type-C și a unui adaptor de 20V USB-C, ideal pentru situațiile de urgență și vor fi echipate cu un cititor de carduri UHS-III SD ultra-rapid.

Noile Razer Blade 15 pornesc de la 1.799,99 Euro și vor fi disponibile începând cu luna mai pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail din SUA și Canada. În curând Razer Blade 15 va fi disponibil și pentru utilizatorii din Europa, China, Asia Pacific și Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.